3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,409
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ön difransiyele alt koruma lazım mı ? Bir arkadaş satıyor... Gerçi sen şimdi cevap ta veremezsin 20 mesaj sayını doldurman lazım... ama alıntı yapıp yazabilirsin...

Koruma mantıklı, ne kadar?
Ben komple arka diferansiyele kadar 8mm alüminyumla kapatmayı düşünüyorum...

Etiketler

sokrat gandiya' Alıntı:
yeni arkadaşlarla tanıştık sohbet ettik ama adlarını hatırlayamıyorum maalesef yaşlılık işte :-[

Estağfurullah

Açıkçası biz bile eşimle yeni tanıştığımız bir çok kişinin adını unuttuk malesef. Ayrıca yaşlılık işte diyorsunuz ama Toyota ile derenin içinden geçerken kendimizi biz yaşlı hissettik sizin enerjinizi görünce.

fclef' Alıntı:
Estağfurullah

Açıkçası biz bile eşimle yeni tanıştığımız bir çok kişinin adını unuttuk malesef. Ayrıca yaşlılık işte diyorsunuz ama Toyota ile derenin içinden geçerken kendimizi biz yaşlı hissettik sizin enerjinizi görünce.

Müsade ederseniz kendimi hemen tanıtmak isterim...
Bendeniz Sinan efenim...
Elektrik ve elektronik ve dolayısı ile manyetik alanlarla ilgilendiğim için kendimi MaGNETICMAN olarak tanıttım...Manyetik adam...
orta ve yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra askerliğimi de....:p
Hadi unutun beni şimdi ..:smiley:

MaGNETICMAN' Alıntı:
Müsade ederseniz kendimi hemen tanıtmak isterim...
Bendeniz Sinan efenim...
Elektrik ve elektronik ve dolayısı ile manyetik alanlarla ilgilendiğim için kendimi MaGNETICMAN olarak tanıttım...Manyetik adam...
orta ve yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra askerliğimi de....:p
Hadi unutun beni şimdi ..:smiley:
Unutmak mı...? ne mümkün , rüyalarıma girer oldun.... :D :D

Gerçekten çok güzel bir etkinlikti. Orada tanıştığımız yeni dostlara bizimle ateşlerini, yemeklerini, sohbetlerini, kamplarını, bilgilerini paylaştıkları için teşekkürler. Son derece plansız bir şekilde aniden yola çıkmaya karar verip cumartesiyi pazara bağlayan gece 1.30'ta vardığımız için biraz hazırlıksızdık açıkçası. Yemeklerimizi marketten alıp akşam 9.30'ta çıktık İstanbul'dan yola. Bir kaç foto da ben ekleyeceğim ancak aceleden fotoğraf makinemi unuttuğum için fotolar telefon ile çekildi. Affola...
007.jpg
sabah mangalı 002.jpg
009.jpg
012.jpg
040.jpg 041.jpg 061.jpg 065.jpg 064.jpg 066.jpg 067.jpg
Ben de Toyotacı olacağım sanırım :smiley:
077.jpg
078.jpg
Haldun Abinin rock albümünün kapağı :smiley: Cool'lukta son nokta​

Off-Road yarışmalarına yaya katagorisinde katıldım benden başka kimse cesaret edemedi....birinci olduğum halde ödülümü vermediler,Şikayetçiyim.. ;D :D ;D :D

dscn0600b.jpg

Sizin o çamurlanma anınızı tam karşınızdan,canlı canlı izleyen biri olaraktan bende bi ödülü gerçekten hakettiğinizi düşünüyorum,resmen pistteki çamurun yarısını siz aldınız,geçmiş olsun ;D

Devam.....

Kamp yaptığımız alanın hemen altında Aladağ göletinden daha büyük Seben göleti var

dscn0406ez.jpg

Seben'den sonra kamp alanına ulaşan yol...

dscn0407l.jpg

İşte burada yoldan çıkmaya başladık....

dscn0412m.jpg

Cuma gününün akşamı az sayıda katılımcı vardı....

dscn0418.jpg

Yahu bu haksılzık,
Benim neden her yol asfaltla fotom yok...
Kamuya hizmet eden, hep orda kalır...Karesi belli...:smiley:

şekerşey0606' Alıntı:
Sizin o çamurlanma anınızı tam karşınızdan,canlı canlı izleyen biri olaraktan bende bi ödülü gerçekten hakettiğinizi düşünüyorum,resmen pistteki çamurun yarısını siz aldınız,geçmiş olsun ;D

Teşekkür ediyorum....bereket bungalow blümünde şohbeni çalışan tam teşekküllü bir duş konteyneri vardı.

Devam....

Mütevazi çadırımızı kurduk....

dscn0447g.jpg

dscn0448c.jpg

Çevreyi keşfe çıktık....

dscn0485.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR