3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,413
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Offroad alanından bir kaç fotoğraf daha :smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC_6928.jpg

DSC_6953.jpg

DSC_6993.jpg

DSC_6999.jpg

DSC_7001.jpg

Etiketler

Kampa Nallıhan-Seben yolu üzerinden gittik tabiat harikaydı

dscn0400h.jpg

DSCN0400.jpg

Merhabalar
Cumarttesi öğleden sonra kısada olsa sizlerle olmak güzeldi.Beni festivale davet eden Mehmet Ali Bey ile tanışma fırsatımız sürekli telefonu kapalı olduğu için malesef olmadı. Kimseyi tanımadığım için sıkılacağımı düşündüm ama gerçekten çok keyifli bir gün geçirdim. Ayrıca yardımları için Selda Hanıma ve Ufuk Beye çok teşekkür ederim.

sivas a yeni döndük emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
bizi bu festivale getiren başkanımız bülent beye ayrıca teşekkür ediyoruz

sivaslı_motorcu' Alıntı:
sivas a yeni döndük emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
bizi bu festivale getiren başkanımız bülent beye ayrıca teşekkür ediyoruz

ümit bu senmisin yoksa ;D

[attachment=1]Kalan fotoları ufak ufak ekliyelim[attachment=2]yiyenbilir çalışmaları başlıyor[attachment=3]salatalar şişler durun bakalım başka neler neler[attachment=4]Hasan( pancarmotorcu) mangalın başına geçti[attachment=5] Ahmet (arwin) cacık yapılacak yoğurdun son kontrollerini yapıyor,Ozan'da sırada o da kontrol etmesi lazım allah muhafaza ya manda yoğurdu çıkmazsa yanarız o zaman ;) :D :D

SANY0151.jpg

SANY0152.jpg

SANY0153.jpg

SANY0154.jpg

SANY0156.jpg

[attachment=1]Ozan son kontrolü yapıp okey verdi yoğurt işi tamam ;)[attachment=2]Hey Sinannnn Oo tabak çok kıymetli benim için dikkatli ol bu i şakaya gelmez :D[attachment=3]ne muhteşem ağaç kimbilir ben doğmadan önce bile buradaydı ::smiley:[attachment=4]masalar hazırlanıyor[attachment=5]Misafirsin diye oturamazsın işbaşınaaaaaaaaaaaaaaaa

SANY0157.jpg

SANY0158.jpg

SANY0159.jpg

SANY0161.jpg

SANY0162.jpg

sokrat gandiya' Alıntı:
[attachment=1]Kalan fotoları ufak ufak ekliyelim[attachment=2]yiyenbilir çalışmaları başlıyor[attachment=3]salatalar şişler durun bakalım başka neler neler[attachment=4]Hasan( pancarmotorcu) mangalın başına geçti[attachment=5] Ahmet (arwin) cacık yapılacak yoğurdun son kontrollerini yapıyor,Ozan'da sırada o da kontrol etmesi lazım allah muhafaza ya manda yoğurdu çıkmazsa yanarız o zaman ;) :D :D

Haldun Baba, en kısa zamanda yapalım bir cacık , soralım bi büyüğe...
Herkese selamlar .......

Her yol asfalt kardeşiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm...

IMG_1226.jpg

File1036.jpg

IMG_1196.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri