3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,413
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Kırkaağaç kavununu derede unutmuşuz bu hafta aramaya gitsekmi? ne yapsak acaba ::smiley:

SANY0163.jpg

SANY0164.jpg

SANY0165.jpg

SANY0166.jpg

Etiketler

[attachment=1] Selahattin ve Kazım C.tesi gecesi onca yolu birkaç saatlik keyif için geldiler bravo onlara güzel günlerde birlikte oluruz inşallah[attachment=2]yeni arkadaşlarla tanıştık sohbet ettik ama adlarını hatırlayamıyorum maalesef yaşlılık işte :-[[attachment=3]bir dahaki gezide daha dikkatli olup adları aklımda tutmaya çalışacağım sözzzzz[attachment=4]özelden tanıt kendini lutfen.[attachment=5]bu bıcırık sadece poz veriyor adını söylemedi bile

SANY0169.jpg

SANY0170.jpg

SANY0172.jpg

SANY0174.jpg

SANY0176.jpg

[attachment=1]nedense sevimli dostlerımızın adlarını hep hatırlıyorum bu hantır ''HUNTER''

SANY0177.jpg

SANY0178.jpg

SANY0180.jpg

SANY0181.jpg

SANY0182.jpg

ferdane gül' Alıntı:
En küçük ama gerçek gezenbilirci olan Efeciğim,fotolarını ve güzel anlatımlarını zevkle okudum...Allah nazardan saklasın,daima aramızda ol....

Teşekkür ederim Ferdane Ablacım, orada olmaktan keyif aldım, çünkü etrafta çok hareket vardı, benim dikkatimi çekiyor bu hareketlilik.
Annem ve babam başta biraz endişelendiler gece çadırda üşürüm diye ama annem önce benim tulumumu giydirdi, sonra da kendi tulumunun içine yanına aldı, o yüzden hiç üşümedim ve hastalanmadım. Annem de babam da uyumlu olduğumu görünce çok sevindiler :D :D :D

Bir dahaki kamp ne zamannnnnnnnnnnnnnnn ;) ;) ;)

sokrat gandiya' Alıntı:
Sinan yandın sen bundan sonra görürüm seni ,aşı tuttu her hata sonu kurtlanırsın artık ;)

haldun abi sorun yok her haftasonu biz kurtlu olduğumuz için konvoya bir araç daha yazalım

Değerli dostlar,
Organizasyon için tüm Gezenbilir Derneği yöneticilerine teşekkür ederim. Çok güzel iki gece ve iki gün geçirdim. Daha nice gezenbilir festivallerine...

bolu.jpg

alada?p.jpg

flamen' Alıntı:
Değerli dostlar,
Organizasyon için tüm Gezenbilir Derneği yöneticilerine teşekkür ederim. Çok güzel iki gece ve iki gün geçirdim. Daha nice gezenbilir festivallerine...

Ben de likit ikramınız için size teşekkür ederim.

[attachment=1]Hilal[attachment=2]Dr.Bircan[attachment=3]meraklı kalabalık[attachment=4]meraklı kalabalık[attachment=5]çekim helikopteri

SANY0183.jpg

SANY0184.jpg

SANY0185.jpg

SANY0187.jpg

SANY0189.jpg

RRC86' Alıntı:
Sabahın 4 buçuğunda gelmemiş olsaydık herşey cook daha guzel olurdu ama ben uyumayarak pazar gununu tum guzellıgıyle full yasadım :smiley:)
herkesın ellerıne sağlık hersey ıcın seneye daha da guzel olsun ıns.
Sabahın 4 buçuğunda gelmemiş olsaydınız güneş doğarken mangalda et keyfini yaşayamayacaktık. Ayrı bir keyifmiş gerçekten :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri