18.00 gibi Verona'dayız Arabayı park ediyorum. Biraz etrafı dolaşıyorum. Arabanın yakına tekrar gelip biraz ayrıldıktan sonra içimde kötü bir his var. Ayrılmıyorum arabayla eski şehre doğru gidiyoruz. Kalenin önüne arabayı park ediyorum. Arabadan 30 metre uzaklaşmadan sivil bir araç polis pasport kontrol diyor. Eğilip arabanın içine bakıyorum. Arkada otoran 17-18 yaşlarında birisi var polis olacak yaşta değil. Boş bulunup pasaportu çıkartıp verdim. Baktı geri verdi. Uyuşturucu kontrol etmek istedi parayı ve banka kartları sıkı bir şekilde tutup çantayı gösterdim. No problem. Dedi ve gitti. Kesinlikle polis değillerdi.
Büyük kızım Verona'yı gezmek istiyordu. Hanıma arabanın yanından ayrılmayalım ya sen gez ya da ben gideyim dedim. Kızımla ben bir saat kadar dolaştık. İnsanlar akın akın arenaya giriyorlardı. Ne etkinliği olduğunu bilmiyorum.
Zaten eski şehrin merkezindeydik.
Verona'da bir gece kalmayı düşünmüştük ama hem sinek var hem sıcak hem de pis bir koku var. İçime sinmedi ve burada kalamazdım. Yol boyunca da pis koku çoğu yerde vardı. Vicenza bir şehirde geceledim. Hem Venedik'e daha yakındı.
İlk iki foto Verona'da arabayı ilk park ettiğimiz yer.
Vicenza'da gecelediğimiz park Google'den alıntı
Koordinatı:
45°33'13.5"N 11°31'01.3"E
45.553756, 11.517035
Ekli dosyayı görüntüle 505185
Ekli dosyayı görüntüle 505181
Ekli dosyayı görüntüle 505182
Ekli dosyayı görüntüle 505183
Ekli dosyayı görüntüle 505184