Aman sayın Öztürk yanlış anlamayın benim işaret etmek istediğim konu bilgi aktarımıydı.Sizin gezi notlarınızıda keyifle takip ediyoruz.Beş yıldır çeşitle vesilelerle karavanla seyyahat imkanımız oldu.Hele ilk çıkışımızda uzaya gider hissine kapılmıştık.Çeşitli sitelerden edindiğimiz bilgilerin çoğu yalan yanlış çıktı.Mutlaka görün dedikleri yerlere gidince hayal kırıklığına uğradık.Hatta hiç gitmediği halde evinden yazanlar olduğunu öğrendik.Bilgiye hele doğru bilgiye ulaşmanın çok sıkıntısını çektik.Maalesef ülkede karavancılık ile ilgili kapsamlı bir kuruluşta yokki oradan bilgilenelim.Velhasıl hep başımızın çaresine baktık deneme yanılma metoduyla seyyahat ettik.Bu nedenlede bari bundan sonra gidecekler az sıkıntı çeksin diye yazayım dedim.
Keşke birileri çıksada benim yazdıklarıma ilave alternatifler getirse.Siz o kampa gitmişsiniz amma şehre 2 km.daha yakın,fiyatıda daha uygun şu kamp var gibisinden.
Örneğin şimdiye kadar gittiğimiz yerlerde hangisinden keyif aldınız diye sorarsanız..İtalya dışında Şirinliği ve kanallarıyla Amsterdam.Tarihi dokusu ve
canlılığıyla Prag.Nice-Monte Carlo,sonra Paris.Barselona,Viyana ve Berlin.Dalmaçyada önce Kotor ardından Dubrovnik.Bunların dışında kalan yerler gidilmesede olur cinsinden.
Bundan sonra güzergah planlarken bunlardan bir kaçını kapsayacak kestirme ve uygun rotaları planlayacağım..Bir Paris için onca yol gidilmez.Uygun bilet bul booking'den yerini ayırt git bir hafta kal.
Sonuç olarak bu gezi ile Rally keyfimi çıkatttım.Bunca yol kat ederek Avrupayı karavanla dolaştım hazzını aldım.Darısı rally seven dostların başına...