2008 Suzuki Jımny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TOLGAA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,721

Etiketler
Ynt: 2008 Suzuki Jımny

Gerçekten güzel olmuş...Get yerine orjinal yükseltme kiti uygulanabilirmiydi kaça mal olurdu...Selamlar...

Sayın Uğur Tolga bey...Cevap için teşekkürler...Ben de sizin gibi bir cep herkülüne sahip olmak istiyorum...Ancak tüp konusunda kararsızım..Yani tüpsüz 350-400 falan yakabileceğini düşünüyorum..Tüplüde büyük tekerlekle performansın yetmeyeceğini düşünüyorum...Ayrıca bahsettiğiniz kit fiyatı kaç inch için geçerli...Selamlar....

dr.hunter' Alıntı:
Sayın Uğur Tolga bey...Cevap için teşekkürler...Ben de sizin gibi bir cep herkülüne sahip olmak istiyorum...Ancak tüp konusunda kararsızım..Yani tüpsüz 350-400 falan yakabileceğini düşünüyorum..Tüplüde büyük tekerlekle performansın yetmeyeceğini düşünüyorum...Ayrıca bahsettiğiniz kit fiyatı kaç inch için geçerli...Selamlar....

benim aracım su anda 300 sehir içi yakmaktadır tabikide lastik ebatı buyudukçe yakıt artıcaktır çekiştende düşücektir tuplede aynı işi yapacaktır kullanan arkadaşlarımız var çünkü kit 5 cm lik kit fiyatı jımny hakkında gerekli bilgilere www.4xfourart.com internet sitesinden ulasabilirsiniz saygılar

Ahmet Bey Merhaba,

Bende Jimny aldım yükseltme, lastik, alt koruma yaptırmak istiyorum. Tolga'nın arabasını Suzukiciler Buluşmasında görmüştüm, diğer yapılanlarında buradan takip ediyorum. Adres bilgilerinizi ve telefonunuzu alabilir miyim? Birde yükseltme ve alt koruma maliyeti ne olur? Selamlar,

arwin' Alıntı:
Bol çamurlu günlerde kazasız belasız binmek nasip olsun Tolga.... :smiley:
Bir de isim bulmak lazım bu zıp zıpa... :D

Tolga Selam, seninle Suzukiciler Buluşmasında tanışmıştık, Jimny hakkında konuştuk. O zaman yoktu Jimny'im ama araştırdım gittim Ordu'dan aldım :smiley: güzel temiz bir araç. Hemende çamura girdim. Ama çok çekildim o gün. Artık yükseltme ve lastik olmadan girmeyeyim diyorum. O yüzden sana bir iki sorum var; Getlerle problem yaşamadım demişsin teşekkür ederim. Lastiklerinin ölçüleri nedir? Tamponları kestirdin mi? Yakıt artışı olur demişsin, çekişten kaybettin mi? Asfaltta kullanımda yüksekliğin olumsuz etkilerini ne kadar hissediyorsun, yani kaç km/h hıza kadar güvende hissedebiliriz? Lastiklerinin markası nedir ve asfaltta çok rahatsız ediyor mu? Şimdiden teşekkürler.

Selamlar,

TOLGAA' Alıntı:
benim aracım su anda 300 sehir içi yakmaktadır tabikide lastik ebatı buyudukçe yakıt artıcaktır çekiştende düşücektir tuplede aynı işi yapacaktır kullanan arkadaşlarımız var çünkü kit 5 cm lik kit fiyatı jımny hakkında gerekli bilgilere www.4xfourart.com internet sitesinden ulasabilirsiniz saygılar

kursad_hho' Alıntı:
Ahmet Bey Merhaba,

Bende Jimny aldım yükseltme, lastik, alt koruma yaptırmak istiyorum. Tolga'nın arabasını Suzukiciler Buluşmasında görmüştüm, diğer yapılanlarında buradan takip ediyorum. Adres bilgilerinizi ve telefonunuzu alabilir miyim? Birde yükseltme ve alt koruma maliyeti ne olur? Selamlar,
Özelden yazdım..

Teşekkür ederim aldım. Özelden cevap yazamıyorum, herhalde siteden kısıtlama var, buradan yazıyorum kusura bakmayın. En kısa sürede arayacağım. Birde adresinizi gönderirseniz uygun zamanda uğrayabilrim bile. Selamlar,

arwin' Alıntı:
Özelden yazdım..

kursad_hho' Alıntı:
Teşekkür ederim aldım. Özelden cevap yazamıyorum, herhalde siteden kısıtlama var, buradan yazıyorum kusura bakmayın. En kısa sürede arayacağım. Birde adresinizi gönderirseniz uygun zamanda uğrayabilrim bile. Selamlar,
Forumda kurallar gereği özel mesaj atabilmen için 20 mesaj sayısını doldurman gerekiyor Kürşat :smiley:
Adres bilgilerini de özelden yazdım.

Ahmet bey merhaba,
Aynı sorular özelden sormak ve yanıtlamak yerine bizimle paylaşsanız,benimde Jimny me aynı işlemleri yapmak istiyorum.
Selamlar
Ali Yücel

seabass' Alıntı:
Ahmet bey merhaba,
Aynı sorular özelden sormak ve yanıtlamak yerine bizimle paylaşsanız,benimde Jimny me aynı işlemleri yapmak istiyorum.
Selamlar
Ali Yücel
Ali bey selamlar..
Bu sayfa Tolga arkadaşımızın açmış olduğu kendi aracında yapılmış modifikasyonları bizimle paylaştığı bir sayfa, burada gereksiz kirlilik yaratmak istemiyorum.
Sormak istediklerinizi bu linkten sorabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45975.msg507381#msg507381

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR