orjınal kit 550 euro selamlardr.hunter' Alıntı:Gerçekten güzel olmuş...Get yerine orjinal yükseltme kiti uygulanabilirmiydi kaça mal olurdu...Selamlar...
dr.hunter' Alıntı:Sayın Uğur Tolga bey...Cevap için teşekkürler...Ben de sizin gibi bir cep herkülüne sahip olmak istiyorum...Ancak tüp konusunda kararsızım..Yani tüpsüz 350-400 falan yakabileceğini düşünüyorum..Tüplüde büyük tekerlekle performansın yetmeyeceğini düşünüyorum...Ayrıca bahsettiğiniz kit fiyatı kaç inch için geçerli...Selamlar....
arwin' Alıntı:Bol çamurlu günlerde kazasız belasız binmek nasip olsun Tolga....
Bir de isim bulmak lazım bu zıp zıpa...
TOLGAA' Alıntı:benim aracım su anda 300 sehir içi yakmaktadır tabikide lastik ebatı buyudukçe yakıt artıcaktır çekiştende düşücektir tuplede aynı işi yapacaktır kullanan arkadaşlarımız var çünkü kit 5 cm lik kit fiyatı jımny hakkında gerekli bilgilere www.4xfourart.com internet sitesinden ulasabilirsiniz saygılar
Özelden yazdım..kursad_hho' Alıntı:Ahmet Bey Merhaba,
Bende Jimny aldım yükseltme, lastik, alt koruma yaptırmak istiyorum. Tolga'nın arabasını Suzukiciler Buluşmasında görmüştüm, diğer yapılanlarında buradan takip ediyorum. Adres bilgilerinizi ve telefonunuzu alabilir miyim? Birde yükseltme ve alt koruma maliyeti ne olur? Selamlar,
arwin' Alıntı:Özelden yazdım..
Forumda kurallar gereği özel mesaj atabilmen için 20 mesaj sayısını doldurman gerekiyor Kürşatkursad_hho' Alıntı:Teşekkür ederim aldım. Özelden cevap yazamıyorum, herhalde siteden kısıtlama var, buradan yazıyorum kusura bakmayın. En kısa sürede arayacağım. Birde adresinizi gönderirseniz uygun zamanda uğrayabilrim bile. Selamlar,
Ali bey selamlar..seabass' Alıntı:Ahmet bey merhaba,
Aynı sorular özelden sormak ve yanıtlamak yerine bizimle paylaşsanız,benimde Jimny me aynı işlemleri yapmak istiyorum.
Selamlar
Ali Yücel