2008 Suzuki Jımny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TOLGAA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,721

Etiketler
Ynt: 2008 Suzuki Jımny

serkan35' Alıntı:
Çoook güzel olmuş benimde jımny arabam ve tavan a kesinlikle sepet yada kapalı bagaj yapcam ve sisler üstte size sorum bu sepetin maliyeti (silerle beraber)bide bende tek araç kullanıyorum bu sepetle kış aylarında valiz çanta vs nasıl taşırım (yada siz kapalı bagaj yapıyormusunuz?)çok şey sordum sanırım,
kazasız belesız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Serkan bey ; sislerin fiatı markasına göre değişmekle beraber ortalama 4 sis 100 tl civarı, sepet te jimmy için 300 tl..

Arkadaşlar ellerinize sağlık. Aracın gündüz ve çamurlu fotoğrafları daha güzel olcaktır.
Eleştiri kabul ederseniz, o istepne hiç yakışmamış ;D

serkan35' Alıntı:
Çoook güzel olmuş benimde jımny arabam ve tavan a kesinlikle sepet yada kapalı bagaj yapcam ve sisler üstte size sorum bu sepetin maliyeti (silerle beraber)bide bende tek araç kullanıyorum bu sepetle kış aylarında valiz çanta vs nasıl taşırım (yada siz kapalı bagaj yapıyormusunuz?)çok şey sordum sanırım,
kazasız belesız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
bu sepeti her amaçla kullanabilirsiniz seyahat ederken kaliteli bir branda işi çözer arzide işe çamurlu neyiniz varsa aracın bagajını çamurlamadan kullanrsınız ve ruzgarı engeller ses yapar böle bir sorunum yok sepek yuksek hızlarda bile ses yapmıyor

camouflage' Alıntı:
Arkadaşlar ellerinize sağlık. Aracın gündüz ve çamurlu fotoğrafları daha güzel olcaktır.
Eleştiri kabul ederseniz, o istepne hiç yakışmamış ;D
evet haklısınız yakında onlarda olucak ;D

Aracınız çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Insa turbo special track 205 70 R15 ebat lastiklerde çok güzel durmuş.bende daihatsu teriosuma aynı ebat lastikleri takmak istiyorum. ancak bazı tereddütlerim var.ilk olarak size sormak istediğim bu lastikler asfaltta çok ses yapıyormu ? ikinci olarak ta çok dişli olduğu için arabayı zorluyormu ? bana cevap verebilirseniz çok sevinirim.saygılarımla..

terios37' Alıntı:
Aracınız çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Insa turbo special track 205 70 R15 ebat lastiklerde çok güzel durmuş.bende daihatsu teriosuma aynı ebat lastikleri takmak istiyorum. ancak bazı tereddütlerim var.ilk olarak size sormak istediğim bu lastikler asfaltta çok ses yapıyormu ? ikinci olarak ta çok dişli olduğu için arabayı zorluyormu ? bana cevap verebilirseniz çok sevinirim.saygılarımla..
teşekkür ederim lastikler ses illaki yapıyor ama aracın agırlığından olsa gerek çok ses yapmıyor asfaltta çok memnunum arabayı çok hissedilir bir zorlaması yok ınsa turbo lastikler standart lastiklerin 2 katı kadar ağırolmasından kaynaklananıyor . saygılar

Tolga aracın lastiklerle çok daha güzel olmuş.Kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmak kısmet olur.

bence arac cok tatlı olmus.. port bagaj hem sempatık ve kıbar duruyor hemde genıs ve kullanıslı.. ustamızın elıne saglık dıyorum.. aynı olcude lastık secımını de takdır edıyorum zira bız suzukı vıtara tek kapı 1.6 jlx te 32" lastık tercıh ettık su anda uzun yolda 450 krs yakıyor... :smiley: gule gule kullanın.. en kısa zamanda karlı camurlu fotolarını bekıyoruz..

saygılar

Tolga bey lastikleriniz cok güzel olmuş,çamurda fotolarınızı görmek isteriz,lastiklerin temin yeri ve fiyatı nedir.Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri