2008 Suzuki Jımny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TOLGAA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,721

Etiketler
Ynt: 2008 Suzuki Jımny

doktor_33_01' Alıntı:
bence arac cok tatlı olmus.. port bagaj hem sempatık ve kıbar duruyor hemde genıs ve kullanıslı.. ustamızın elıne saglık dıyorum.. aynı olcude lastık secımını de takdır edıyorum zira bız suzukı vıtara tek kapı 1.6 jlx te 32" lastık tercıh ettık su anda uzun yolda 450 krs yakıyor... :smiley: gule gule kullanın.. en kısa zamanda karlı camurlu fotolarını bekıyoruz..
saygılar

Aracınızın ayna mahruti oranlarını 5.83 yaparsanız yakıt düşecektir. Ben uzun yolda 1.6 16 V, 5 kapı Vitara ile (235/85/16 takılı) 12-13 litre otogaz yakıyordum.
Jimny çok güzel olmuş bu arada güle güle kullanın.

Merhaba

Maşallah şimdi Jimmy harika olmuş,lastikler canavar gibi harika bir hava vermiş.

selamlar

orsa' Alıntı:
Aracınızın ayna mahruti oranlarını 5.83 yaparsanız yakıt düşecektir. Ben uzun yolda 1.6 16 V, 5 kapı Vitara ile (235/85/16 takılı) 12-13 litre otogaz yakıyordum.
Jimny çok güzel olmuş bu arada güle güle kullanın.

tavsıyelerınızı en yakın zamanda degerlendırcm.. cok tesekkurler..

saygılar

derhal bılgı verrım duserse eger.. su anda arac kaporta boyada oldugundan ayna mahrutı kısmını ılerleyen tarıhlerde hallettıktten sora bılgı verırım..

saygılar

Ayna mahrutiyi çok ince ayar yapabilecek bir ustaya taktırın mümkünse. Ayar çok ince olmazsa ötme olabilir.
Difransiyel açılmışken yoksa dif. kilidini de eklersiniz. Amerika'dan 250-300 dolara getirtebilirsiniz. Lock right for vitara diye google'dan aratabilirsiniz.
Hatta schweps isimli bir üyemiz temin edip takmıştı.

Onur bey'e katiliyorum eger butceyi zorlamiyacaksa dif. kilidi takin, buyuk bir nimet. 8)

bence jımny tam bir cep herkulu 2004 te thropyde sapancada yunanlılar bizi jımnylerle mahvettıler ogun bugundur en az 7-8 jımnye bindim bence harika araçlar

CIMG0230 (528 x 396).jpg

Çok güzel olmuş. Jimny zaten çok potansiyeli olan bir araç, "insa"larda eklenince süper olmuş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri