2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Zafer Aksu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,363
Belki fazydası olur biraz istatislik ve düzen manyağı olduğum için günlük excell'i ve örnek bir günün planı ve notlarını ekledim. Birkaç forum ve yazıyı kopyalayıp o yer hakkındaki notları çıkarmaya çalıştım. sevgiler

Ekli dosyalar

• Günlük Planlama.xlsx
    10.6 KB · Görüntüleme: 443
  • 3.Gün 29.06.2020 Pazartesi Thasos.docx
    362.2 KB · Görüntüleme: 431

Bu planlama işleri bana uzakHerkesin gezme şekli farklı tabi,ben bir tek ilk akşam duracağım yeri düşünür sonrasına akşamdan akşama karar veririm.Zaten otomobil ile gezmeyi bırakıp karavana geçmemin sebebi de bu.Bütün gün hangi otel,hangi kamp alanı diye düşünmekten,hava durumunu takip etmekten gına gelmişti.Karavanlı hayat oh ne rahat

Abi bende bir heyecanla çıkardım plan ama dediğin gibi olur kafa nereye biz oraya

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar herkese,
Bugün mobilyaya devam ettim bütün parçaları kestim birleştirmeye başladım. Perdeler için ölçü aldım yarın hanıma dikiş makinesi perdeler için ve 2 yorgan 2 yatak için kumaş alacağız
çok çalışmaktan resim çekemedim valla pek yarın forumdan bir arkadaş yardıma gelecek beraber bol bol çekeriz artık
yavaş yavaş sonlara doğru gelirken umarım IV. MURAT'IN dediği gibi Bağdat'ı almaya çalışmak Bağdat'ı almaktan daha mı güzeldi acaba demem umarım
şaka maka keyifli bir yolculukta sona yaklaşıyoruz. Aracı Ankara'dan almaya gitmek almak ve İzmir'e geri dönüş yolcuğumu hiç ama hiç unutmayacağım görüşmek üzere efendim saygılar

Merhabalar,
Bugün forumdan İlyas arkadaşımız yardıma geldi sayesinde baya bir iş hallettik huzurunuzda bir kez daha teşekkür ederim kendisine
İlyas geleceğin iyi karavancılarından olacak

Bugün üst dolap iskeletlerini yaptık yatağı yerleştirdik ( bayağı zor oldu 120x200 yatağı yerleştirmek ) yarın bir kaç rutüş yapacağım görüşmek üzere

Zafer bey, mutlu sona oldukça yaklaşıldı zannediyorum.. ellerinize sağlık.. kendi karavanini yapmak isteyenler için değerli bir arşiv oluşturmuş oldunuz hem

Kendi emeğiniz ile gayet güzel bir karavan ortaya çıkarmışsınız. güle güle kullanın. kazasız belasız.

13m3 aracınız ile ilgili sormak istediğim bi kaç soru var. Ben de kendi karavanımı 13m3 bir araçtan yapmak istiyorum, 15 ya da 17 m3 araçlara göre sürüşünün daha rahat olacağını düşünüyorum.
Sormak istediğim proje konusunda sıkıntı yaşadınız mı? görüştünüz firma 13m3ler için proje çizmiyordu sanırım.

ve ikinci olarak karavana banyo eklememişsiniz. yatak bölmesinin genişliğini göz önüne alarak 110cm banyo eklenseydi oturma alanı için yeterli yer kalır mıydı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

Merhaba bencede 13 m3 pratik ve kullanışı daha rahat özellikle dönüşler daha iyi tavsiye ederim. Ne yazikki mühendislik firmasında 13 m3 araçlar için tip onay yetkisi olmadığından TSE den geçeçek. Ben duşu özellikle koymadım istenirse koyulabilir ben dış duş kullanacağım perdeli. Araç içinde de portatif tuvalet mevcut. Görüşleriniz için çok teşekkürler.

Merhaba bugün masayı sabitledim. Sabitledim derken pek çok karavanı inceledim karması ve pahalı uygulamalar vardı. Ben kendi yolumu çizeyim dedim testlerini yaptım başarılı şimdilik. Görüntüler ekte. Artık yavaş yavaş sona geliyoruz, bu hafta perdeler takılacak sonrasında sıralı işş listemde bazı testler ve kontrollere başlayacağım. Maddi manevi yorgunluklar baş göstermeye başladı
ama şükürler olsun sona doğru yaklaştık artık. Destek mesajı atan herkese çok çok teşekkür ederim. Harcama detaylarını da çıkarıyorum onuda mümkün olduğu kadar detaylarıyla çıkarmaya çalışacağım ama yazamadığımızda çok şey oldu. Benim tahminim araç dahil 70.000 civarı tamamlayacağım. Herkese iyi akşamlar dilerim