Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü
Mırıba Arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz gerçi kendi kendime takılıyorum pek yorum yapan beğenen de yok ya neyse
Evet rütuşlara devam ediyorum, kapak kompresörleri anamı ağlattı ellerim delik deşik bu hafta resmen perişan oldum. Bir yandan elektrik bağlantılarının birkaç tanesinin yerini değiştirdim. Koltuklara kılıf aldım 150 lira gayette beğendim kabine mışamba döşettirdim şimdi hem kabin hemde içerisi için güzel çelik kumaş yaptırmayı düşünüyorum parayı bulursam (malum yarın ay sonu) estetik müdahaleler devam ederken tavana branda yaptırıp sepeti kapattım çok iyi oldumu idare eder bence onuda 250 liraya yaptırdım. Tenteyide bidaki ay yaptırıyorum. Durumlar böyle herkese selamlar
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zafer bey, Kaşif bayağı bayağı motorhome dediklerinden olmuş.. Ellerinize sağlık, daha kendime uygun araç alamamış olsam da sizinki gibi başarı öykülerini gıpta ile izlemeye devam ediyorum
Kolay gelsin.Ben olsam arka bagaj kısmını saç değilde karavan camı yapardım.Yattığınız yerden manzarayı seyretmek ayrıcalıklı olurduAyrıca yatak da başunuza gelen kısımda ki dolapları sökeceğinizi tahmin ediyorum.
yıne benım hallerımı yasayan ve gercekleştıren birisi...
çok güzel gidiyorsunuz.
başından bu yana sizi takip ediyorum.
tebrik ederim harika iş çıkarıyorsunuz
yıne benım hallerımı yasayan ve gercekleştıren birisi...
çok güzel gidiyorsunuz.
başından bu yana sizi takip ediyorum.
tebrik ederim harika iş çıkarıyorsunuz