Zafer Aksu
Kamp I
Çok teşekkür efendim teveccühünüzSizi tebrik ediyorum mükemmel görünüyor ve ben dahil bir çok kişiye ilham olmuştur yazınız takipteyim
Süngeri bedava almışsın. Ben 120*180*5 cm 150 tl ye aldım. 32 dns.Yine bu arada portatif tuvaleti karaköy den 450 liraya aldım marka yok taklit no name ünlü markaların takliti ama gayet başarılı ve kaliteli. Kullanmadım çok kullanacağımıda sanmıyorum bir kavancı arkadaş büyük yapıp test etmemi istedi ama şu an ters etmeyi düşünmüyorum belki küçük testi yaparım sünger 120x200 onuda sanayiden 60 liraya aldım sevgiyle kalın
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı durum bende de var birde resim paylaşmak için Tapatalk ücretli üyeliği almak zorunda kaldım. Sitemizin bence mobil olan daha pratik bir çalışma yapılması iyi olur..Site sorun veriyor. Beğeniyorsun hata veriyor, yanıt veriyorsun hata veriyor, tekrar tekrar paylaşmak zorunda kalıyorsun sonrada silemiyorsun. Can sıkıcı..
10 cm benimki (sünger yani) denk geldi imalatçı buldum tartıp verdiSüngeri bedava almışsın. Ben 120*180*5 cm 150 tl ye aldım. 32 dns.