2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,171

Etiketler

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

abi tam rakamı bilmiyorum ama 50 kg civarı olması lazım.. alt ust aluminyum ceta ve aluminyum profiller.. icinde 4 cm sunger yatak var.. tavan ve taban 1cm lik sunger ile deri kaplı..

fastjunkie' Alıntı:
Abi sıcak yapmaz mı o ?

onur pek sıcak havalarda kamp atmadık zaten, cadırın ayak tarafında havalandırması var.. ayrıca giris kapısını komple kaldırıp fileyi kullanabilirsin.. fakat yazın sahilde kamp atarsan terletebilir, bu arada alt ve ustte 1 er cm lik xps yalıtım malzemeside var.. ayrıca kısın aractaki webastoyu baglayabiliyorsun.. tam kıs sartları icin yani :smiley:

omergin' Alıntı:
onur pek sıcak havalarda kamp atmadık zaten, cadırın ayak tarafında havalandırması var.. ayrıca giris kapısını komple kaldırıp fileyi kullanabilirsin.. fakat yazın sahilde kamp atarsan terletebilir, bu arada alt ve ustte 1 er cm lik xps yalıtım malzemeside var.. ayrıca kısın aractaki webastoyu baglayabiliyorsun.. tam kıs sartları icin yani :smiley:

Anladım ;)

Birkac ic mekan fotografi.

b61d1895.jpg

ca2bbe87.jpg

44e5208c.jpg

6d035620.jpg

cok guzel olmus tebrik ederim , daha once sormustum fakat yanit alamadim , acaba yakitta ve aracin cekisinde ne gibi farklar oldu , tesekkurler

birkez daha maşallah geçen gün trafikte gördüm yolu değiştirmeden yakalayım dedim ama nafile :smiley:
35'lerle ilk defa gördüm abi maşallah tam bir hayvan olmuş, herşeyiyle dört dörtlük...

omer bey , one 4.88 ayna-maruti koymussunuz sanirim onde diff lock yok , 4.88 e uygun arb kilit var mi ? sizde sanirim arkada var . aracim tuningbox ile yaklasik 400 tork ve 170 beygire yaklasiyor ( 2011 2.5 d4d hilux ) sizce 33 inch lastikte ayna-maruti oranlarini deistirmem gerekir mi ? yakitta ve cekiste olumsuzluklar yasar miyim ? hem arkaya hem one kilit dusunuyorum , onceligi sizce nereye veriyim ? simdiden tesekkurler

Güle güle kullanın...Aracınız çok güzel olmuş...Acaba pikaplara portal aks uygulanabilir mi.....Selamalar...

deepfish' Alıntı:
omer bey , one 4.88 ayna-maruti koymussunuz sanirim onde diff lock yok , 4.88 e uygun arb kilit var mi ? sizde sanirim arkada var . aracim tuningbox ile yaklasik 400 tork ve 170 beygire yaklasiyor ( 2011 2.5 d4d hilux ) sizce 33 inch lastikte ayna-maruti oranlarini deistirmem gerekir mi ? yakitta ve cekiste olumsuzluklar yasar miyim ? hem arkaya hem one kilit dusunuyorum , onceligi sizce nereye veriyim ? simdiden tesekkurler

Bahsettiginiz konfigrasyon 33 leri rahat cevirir. Hem 4.56 ya hem 4.88 e uygun ayna-marutiler var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR