2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,174
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

Güzel oldu nazar değmesin Ömer bey bende arb kilit siparişi verdim icinden çıkan orjinal hava hortumu hatalimi çıktı yoksa yoksa dediğiniz gibi dayaniksizmi çıktı bende takmadan önce bilgi alayım sizden hangi hortumu taktiniz

Etiketler

cıkan hortum hatalı degil fakat dayanıksız, taktıgım hortum linkteki..

http://www.justdifferentials.com/index.php?main_page=product_info&cPath=349&products_id=1961

247126db.jpg

onceki sayfalarda bir arkadas kompresorun yeri ile ilgili fotograf istemisti, gecte olsa yayınlıyorum.. kompresor arka koltugun altında..

omergin' Alıntı:
247126db.jpg

onceki sayfalarda bir arkadas kompresorun yeri ile ilgili fotograf istemisti, gecte olsa yayınlıyorum.. kompresor arka koltugun altında..

Merakimi bağışlanın neden böyle bir secim yaptınız koltuk altına benimkini motor kısmında bir yere koymayı düşünüyor usta yoksa tercih seklimi yada başka bir senelik var

Aracin ici daha temiz oldugu icin tercih ettik, motorun icinde cok uygun biryer bulamadik ayrica. Sag ust kosede uygun biryer vardi kaputun icinde, orayida beyne yakin oldugu icin tercih etmedik.

cok guzel olmuş araç yanlız camurlukları baya bı kestınız sanırım bıde dodık ıstıyo kanımca ;D maşallah nazar değmesın

camurluklar bir hayli kesildi tolga.. onumuzdeki ay istanbula gelecegim insallah, geldigimde dodikleri yaptıracagım..

yaptırmaktansa orj getırtsen daha guzel olur bence........ malıyetını iyi araştırmak lazım... fıber yapıpta 2 gun sonra kırmakta war

keske olsada getirsek, yol hicbiryerde.. arctic trucks ile maillestim adamlar gondermeyiz diyor.. hos gonderseler bile benim camurlukların orjinal ile bir alakası yok..

şöle bişey cok şık olur kanımca

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-VIGO-HILUX-TACOMA-FENDER-FLARES-ARCH-WHEEL-4D-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4aa377cbb8QQitemZ320570117048QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

bu ilan bende de kayıtlı :smiley:
zaten neredeyse aynısını yapaacagım insallah.. simdilik camurlukların icine lastik percinledim, dehset camur atıyordu fotograflardaki hali ile..

Ömer Bey selamllar
ayna mahruti yi nasıl ve nerden aldınız. benim de almam lazım. bir yardımcı olsanız da hata lı almasak. (şu spline şu çap defransiyel ) teşekkürler

merhaba,

www.justdifferentials.com a aracınızın modelini mail atarsanız istediginiz orana gore parcaları belirliyorlar.. yalnız vermeniz gereken tek ilave bilgi suanki diferansiyel oranınız, cunku mevcut orana gore on tasıyıcı istenebilen durumlar var.. 120 hp lik hiluxların oranıda 3.91..

expres kargo isteyin, gumruge takılıyor.. vergisini odeyip aldım ben..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.