Hiçbir aracımın camlarına film yaptırmadım, iyikide yaptırmamışım, film olayı iyi güZelde sonrası yani film camda yıllandıkça sıkıntılar büyüyor ve çözümlenemiyor bunu da öğrenmiş olduk....
Daha önce bahsettimmi hatırlamıyorum , aracın arka taraftaki camların hepsinde film vardı hava güneşli olduğunda aracın içinde iğrenç bir koku oluşuyordu,nerden geliyor falan filan derken cam filmlerinin koktuğunu tespit ettim , hemen söktüm , temizlemesi baya bi sürdü , bu kadar iğrenç bir koku olamaz arkadaşalar ,sökerken koku iyice açığa çıktı
Neyse uzatmayalım sonra yeniden güneşli hava bekledim epeyce bugunlerde oldu malüm , çok olmasada aynı koku yine var , aracın bütün arka cam yanındaki döşemelerini söktüm, kaynak bagaj camının alt sikası , sika yıllarca cam filminden , akan suyla tüm kimyasalı içine çekmiş , tinerle temizledim olmadı , çamaşır suyu döktüm yine olmadı hala kokuyor , son çare sikasını değiştirticem, ön camda minik taş çatlağı var onu kaskodan bedelsiz hasarsız değiştirirken arka camıda araya sıkıştırıcam