Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı
Bu aracı almak için yolladığım muameleci aracı adana dan almaya gittiği gün Maltepe de bu işlerin üstadı Erkan Baydemir den lastik ve jant ları sipariş verdim fakat takdırmadım,,,, eksi 30 jant bir ara gezenbilir sayfasından da yardım istedim açtığım konuların içinde ama sonuç alamadım tabi böyle bir aracı doldurmak konuyu bilen az üstad olunca epey zorlandım,,,,, hem yollarda ses yapmayacak hemde dağlarda taşı çamuru tutacak,,çok şey istediğimi biliyordum inanın harika lastikler çıktı anlatılmaz sadece yaşanır,,bu aracın üzerine uygulanacak hem çamurda kendini kanıtladı, hem de düz yolda,,,,Yolda bana 180 yapan bir off road arcı gösterin inanın bu arac yollarda dolaşan bir canavar,,,evet ağır off road yaparmı bilmiyorum yamurlarla deneyeceğim şu ana kadar gittiğim çamurlu ve dağlarda kendini kanıtladı inşallah resimleri paylaştıkça zorluk derecesine siz karar verin eyer video yükleyebilirsem çok güzel görüntüler var bu arada 4 günlük Dağ gezilerimizde bol bol american çektim vinç ve air locker bile açmadan ,,ve daha da önemlisi arkam da 750 kg karavan la zorlanmadı,,,hem gündelik hemde dağlarda kullanayım derseniz daha iyisini bulamazsınız ,,,,,bu arac ile eksi ler ve artılar bol bol tartışabiliriz,,,,,eski ve yeni lastiğim resimlerde