2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 345
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,427
Gökhan ön taraftaki delikleri acilen büyütmen gerek yanlarada acılır kapanır bir şekilde havalandırma yapman lazım yazın açıcan kışın kapatacaksın yoksa o iğne delikleri ile olmaz birader sıcaktan telef olur köpek boyatmadan muhakkak hallet o işi derim

Etiketler
abı o delıkler demır 500 lıra buyuklugunde 21 tane on ve arkada 12 tane sag ve solda delıklerı fazla buyutmeme nedenım kısın av donusu kopegn terlı olarak ona bınınce ruzgar almaması ve asırı sogukta ısı kaybederek agır hastalıklara kapılmasını engellemek bakalım eger gozum kesmezse benımde buyutmek aklımda bır tamamlansın yeterkı

Toplu iğne başı gibi delik gözüküyor resimlerden yanlara sürgülü yaptır delikleri dememdeki maksat oydu yazın açar kışın kapatırsın

Gökhan Bey delikleri büyütseniz bile yazın havalandırma için yetmez köpek telef olur günahtır. En iyisi yazın kutunun iki yan tarafının yada kapağın olduğu yüzün komple ızgara telden yapılması gibi.

hocam benım bulundugum bolge dogu anadolu ve burda agır kıs sartları var sızın bulundugunuz bolgeyı bılmıyorum ben burda sıcaktan degıl soguktan korumaya calısıyorum genel olarak ıcı gayet havadar ben bu sıstemı 2 -3 yıldır uygulluyor ve sorunsuz kullanıyorum ve suana kadar herhangıdır sorun yasamadım ve her avcının kopegı degerlıdır emın olkı ona olacak bırseyı herkesden fazla ben dusunurum

not kutuda 500 lıra buyuklugunde 21 delık kosebentlerde artı delıkler ve kapı mentesesının kapadıgında 1 cm cıvarı aralık kalıyor kı bunlar 1 tane kopek ıcın aşırı yeterlı

AL1820' Alıntı:
Gökhan bey,
yazın kullanmayacakmısınız?
yazın bıldırcında fazla ıhtıyacım olmuyor oldug zamanda mesafe kısa ı maxsımum 10 km arazının uzaklıgı oluyor malunnuz ıstanbulda olsa ıdım bır avlaga gıtmek 100 km gelmek 100km bırde trafık var bızım burda en uzazk keklık avlagımız oda ekım15 den sonra acılıyor dıye bılıyorum 30 kım o neden le sorun olmuyor ıstanbula geerı gelırken ıse cenk abının dedıgı gıbı kızaklı sıstem e cevırmeyı dusunuyorum yanları

dursun abım sagolsunn sonunda aracın alt korumasını yolladı korum ıkı parcadan olusuyor 3mm sactan yapılmıs montaj delıklerı ve somun larına kadar hazır bır sekılde yolladı araca montajım 2dakıka surmedı elıne saglık ustam

sac oldugundan dolayı ppaslanmayı engellemek ıcın once antı pas ıle boyandı ardından arabaya uyum saglıyacak bır renk olsun dıye ates kırmızısı ıle ustune bır kat daha boya atıldı