2004 forester amortisör patlak yardımm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhatxdurmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,136
Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm

kamilbilgili' Alıntı:
selamınayeykum 99 foresterimin amortisörleri patlaktı ve arkası çökük duruyordu kyb amortisörleri taktırdım yeni ama aracın arkası yine basık duruyor acaba kyb amortisörlerdemi sıkınt,ı yaylardamı problem, yoksa amortisörleri takan ustadamı sıkıntı var anlamadım canım sıkkın yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.......
almadan bu foruma baksaydınız iyi olurdu, başka bir arkadaşımızda aynı dertten muzdarip, kyb'den verim alman için yaylarıda değişmen gerekir, oda yurt dışından geliyor yanılmıyorsam 600 tl civarı kyb'nin basınç değeri forester'lara uygun değil o nedenle çöker

Etiketler

forumda SUBARU FORESTER İÇİN ÖZEL ÜRETİM YAY başlığında size faydalı olabilecek bilgiler olacak

KYB nın da Subaru amortisörleri için ürettiği helezonlarda var ayrı etten bildiğim kadari ile onlarla beraber kullanıldığında çökme olmuyor
jaspada var ama biraz tuzlu benim 250 tl ye aldığım arka amortisörlerin çiftine 400 tl yazmışlarr

Ynt: 2004 Forester Amortisör Patlak Yardımm

arkadaşlar kyb amortisör taktırdım araba resmen çöktü (bi ara resimleri yüklerim) eski amortisörleri ankaraya nam amortisör firmasına gönderdim 400 tamir ettirdim kyb leri çıkartıp iade ettim orjinalleri taktarıdım araba 10 santim kalktı arkalar 18 santime kadar düşmüştü şimdi mükemmel oldu ama tamirle ne kadar gider bilmiyorum bir yıl garaanti veriyolar hayırlısı ....

kamilbilgili' Alıntı:
arkadaşlar kyb amortisör taktırdım araba resmen çöktü (bi ara resimleri yüklerim) eski amortisörleri ankaraya nam amortisör firmasına gönderdim 400 tamir ettirdim kyb leri çıkartıp iade ettim orjinalleri taktarıdım araba 10 santim kalktı arkalar 18 santime kadar düşmüştü şimdi mükemmel oldu ama tamirle ne kadar gider bilmiyorum bir yıl garaanti veriyolar hayırlısı ....
hayırlı olsun güle güle kullanın, bende şimdilik sorun yok inşallah böyle devam eder. bu arada kyb'leri iade almaları güzel olmuş, ücretini tam iade aldınızmı.

Arkadaslar bu jaspa da alternatıf amortısor dıye ıkı cıft amortısor var fıyat 1060 tl cıftı kullanan yada bu konuda bılgısı olan var mı

ceyhunugur' Alıntı:
Arkadaslar bu jaspa da alternatıf amortısor dıye ıkı cıft amortısor var fıyat 1060 tl cıftı kullanan yada bu konuda bılgısı olan var mı
"alternatıf amortısor" burdaki alternatif marka mı ? yoksa muadil anlamında mı ? gazlı mı normal mi? orjinal değilse uzak durmanızı tavsiye ederim, sitede kyb, monreo vs.. diğer alternatif (MUADİL) marka taktıran arkadaşların hiçbiri memnun değil SUBARU'nun herşeyi iyi hoş fakat amortisör işi epey can sıkıcı olabiliyor, ben orjinalini tamir ettirdim, 7-8 ay oldu galiba bi sıkıntı yok gayet memnunum .

merhaba aynı dertten bir arkadaşımda muzdarip bizde yaptırmayı düşünüyoruz amortisörleri şu anda kullanımda bir sıkıntı yaşıyor musunuz, yanıtladığınız için teşekkürler

yarasa' Alıntı:
merhaba aynı dertten bir arkadaşımda muzdarip bizde yaptırmayı düşünüyoruz amortisörleri şu anda kullanımda bir sıkıntı yaşıyor musunuz, yanıtladığınız için teşekkürler
Şu ana kadar sıkıntısız kullanıyorum ilk günki gibi, arkadaşınıza tavsiyem orjinalini ankara nam'a göndersin. bende başlarda tereddüt ettim ama şimdi gayet memnunum.

serhatxdurmaz' Alıntı:
Şu ana kadar sıkıntısız kullanıyorum ilk günki gibi, arkadaşınıza tavsiyem orjinalini ankara nam'a göndersin. bende başlarda tereddüt ettim ama şimdi gayet memnunum.
teşekkürler cevabınız için gerçekten çok pahalı amortisörler bize tanesi 1060 lira diye söylenmişti bende daha önce forumdan haberim olmuştu artık bakalım göndereceğiz, namını epey yayarım bizim bursa da nam amortisörün :smiley: tekrar teşekkürler iyi günlerde kullanın aracınızı

Merhaba Arkadaşlar, bende 2005 model subaru forester xt var. Arka amartisörler durduğu yerde çökük durmuyor fakat arkaya iki kişi oturduğunda bile gereğinden fazla çöküyor sanki !? Amartisörlerin durumunu ölçmek için herhangi bir taktik varmı aceba ? Şimdiden tşk

ibrahimdl650' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar, bende 2005 model subaru forester xt var. Arka amartisörler durduğu yerde çökük durmuyor fakat arkaya iki kişi oturduğunda bile gereğinden fazla çöküyor sanki !? Amartisörlerin durumunu ölçmek için herhangi bir taktik varmı aceba ? Şimdiden tşk
merhaba, aracınızı güle güle kullanın, yolda ilerlerken kasisten veya çukurdan geçişte küt diye vuruntu yapar. veya sökme imkanı varsa (ustanın yapması gerekir) helezonu amortisörden ayırın, ve amortisöre yukarıdan elinizle baskı uygulayın eğer amortisör baskıya kaşı gelip tekrar eski konumuna gelmiyorsa patlaktır. çökük olmasının diğer nedeni sizden önceki kullanıcı amortisörü orjinali yerine muadil veya gazsız bir amortisör taktırmış olabilir, bu durumda da helezonları daha sert olanı ile (yurt dışından geliyor 600 tl ) değişmek gerekir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR