2004 forester amortisör patlak yardımm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhatxdurmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,137

Etiketler
Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm

serhatxdurmaz' Alıntı:
Amortisörler geldi eski yeni hali arasındaki fark fotolarda bariz bir şekilde ortada

En iyisini yaptınız. Güle güle kullanın. Masraf ne kadar çıktı acaba?

KARGILI' Alıntı:
serhat bey amortisörleiniz hayırlı olsun inş. uzun süre kulanırsınız nerede yaptırdınız tamiratı nı benimde turbo s var 2000 model benimkilerde patlak yardımcı olursanız sevinirimm.
Teşekkür ederim ankara nam amortisör(ostim) tanesi 200 tl 1 yıl garanti veriyor.

KARGILI' Alıntı:
birde mümkünse araçda yüklü yada arka tarafda 2 yada 3 kişi oturduğu zaman ki yüksekliği nasıl acaba deneme şansınız oldu mu yada resimleye bilir misiniz
arkaya üç kişi bindirip resimleyince gönderecem, ama sürüş ve özellikle virajlara çok daha güvenli giriyor.

erolkan' Alıntı:
araç yükseltilmiş gibi olmuş ;)
yükseltmeyi neden tavsiye etmediler?
evet yükseltme uygulanmış gibi duruyor, ankara nam amortisör ve burdaki ustalar şiddetle karşı çıktılar yol tutuşu virajlarda savurma riski çok yüksek olur dediler

serdar06' Alıntı:
En iyisini yaptınız. Güle güle kullanın. Masraf ne kadar çıktı acaba?
serdar bey size özellikle teşekür ederim sizin tavsiyeniz üzerine gönderdim, maliyet çifti 400 tl + 70 tl kargo, 100 tl işçilik ve rot balans ayarını kontrol ettirdim . toplam: 570 tl....1 yıl garantili ... orjinali 1000,1300 tl arası, ve bulunmuyor. tekrar teşekkürler.

serhatxdurmaz' Alıntı:
serdar bey size özellikle teşekür ederim sizin tavsiyeniz üzerine gönderdim, maliyet çifti 400 tl + 70 tl kargo, 100 tl işçilik ve rot balans ayarını kontrol ettirdim . toplam: 570 tl....1 yıl garantili ... orjinali 1000,1300 tl arası, ve bulunmuyor. tekrar teşekkürler.
Nam amortisörün fiyatları değişmemiş. Bizim arabada herhangi bir eskiye dönüş yaşamadık. Yapıldığı gibi duruyor. Adamlar işlerini iyi yapıyor ve yaptıkları işlerin arkasında duruyorlar. Subarularımızın malesef en can sıkıcı yönlerinden birisi pahalı yedek parça fiyatları. Bu şekilde onu da bertaraf etmeye çalışıyoruz :smiley: Tekrar güle güle kullanın...

KARGILI' Alıntı:
birde mümkünse araçda yüklü yada arka tarafda 2 yada 3 kişi oturduğu zaman ki yüksekliği nasıl acaba deneme şansınız oldu mu yada resimleye bilir misiniz
Arkaya 3 arkadaş(gerçek kiloları =90kg+95kg+62kg ;D) bindirip yaklaşık 300 metre dolşıp resimledim.

IMG_0818.jpg

IMG_0819.jpg

Arkadaşlar iyi günler,NAM AMORTİSÖRÜN yetkilisi Ersin ismim.hertürlü amortisörü orjinal şekilde 1 yıl garantili yapıyoruz. subaru forester araçlarınızın amortisörleri 1600 newton basınçla çalışır.buda aracınızın arkasını kaldırır,yayla vs ile aracınızın arkasını kaldırmazsınız.
SERHAT bey övgülerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.müşteri memnuniyeti herşeyden önde gelir,hedefimiz 27 yıldır Dürüst ve Kaliteli Hizmet Vermek olmuştur.

nam amortisör' Alıntı:
Arkadaşlar iyi günler,NAM AMORTİSÖRÜN yetkilisi Ersin ismim.hertürlü amortisörü orjinal şekilde 1 yıl garantili yapıyoruz. subaru forester araçlarınızın amortisörleri 1600 newton basınçla çalışır.buda aracınızın arkasını kaldırır,yayla vs ile aracınızın arkasını kaldırmazsınız.
SERHAT bey övgülerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.müşteri memnuniyeti herşeyden önde gelir,hedefimiz 27 yıldır Dürüst ve Kaliteli Hizmet Vermek olmuştur.
öncelıkle bilgilendirme için teşekkurler..serhat arkadaşımzıın aracının amortısörler gayet iyi olmuş..öğrenmek istedıgım bızım araçların bazılarında arkalarda self levelıng mzellıgı olan amortısorler var..onarım yapılırken bu özellık ıptal oluyormu yoksa aynı orjınaldekı gıbı amortısor yük bindiğinde kendini ayarlayıp aracın önunuyle aynı hızada tutabılıyormu?

erolkan' Alıntı:
öncelıkle bilgilendirme için teşekkurler..serhat arkadaşımzıın aracının amortısörler gayet iyi olmuş..öğrenmek istedıgım bızım araçların bazılarında arkalarda self levelıng mzellıgı olan amortısorler var..onarım yapılırken bu özellık ıptal oluyormu yoksa aynı orjınaldekı gıbı amortısor yük bindiğinde kendini ayarlayıp aracın önunuyle aynı hızada tutabılıyormu?
amortisörün özelliği iptal olmuyor, son gönderdiğim fotoda 3 kişi, yaklaşık 250 kg ağırlıkla çekildi, 1-2 cm çöküyor ama bildiğim kadarıyla bu amortisörün self levezing özelliği yolda ilerlerken devreye giriyor(yüksüz yüksekliğine getiriyor) ama nam amortisörden ersin bey daha detaylı bilgi verirse daha iyi olacak

serhat beyinde bahsettiği gibi amortisörlerinizin self levelıng özelliği bozulmaz.zaten aracın arkasını kaldıran,aracı yük bindiği zamanda aynı seviye tutan bu özelliktir.

nam amortisör' Alıntı:
serhat beyinde bahsettiği gibi amortisörlerinizin self levelıng özelliği bozulmaz.zaten aracın arkasını kaldıran,aracı yük bindiği zamanda aynı seviye tutan bu özelliktir.
bilgilendirme için teşekkurler..Arıza oldugunda amortisörlerı sıze gönderdıkten kaç gün sonra takabılıyoruz aracımıza?ayrıca bu amortısor konusunda subaruclubtr.com adresındede bilgi verirsenız sevınırım..Hatırladıgım kadarıyla 1-2 arkadaşımızın böyle sorunları vardı..

Amortisörleriniz bize ulaştıgı gün,akşamına kargoya veriyoruz.size ulaştıgında takabilirsiniz.

erolkan' Alıntı:
bilgilendirme için teşekkurler..Arıza oldugunda amortisörlerı sıze gönderdıkten kaç gün sonra takabılıyoruz aracımıza?ayrıca bu amortısor konusunda subaruclubtr.com adresındede bilgi verirsenız sevınırım..Hatırladıgım kadarıyla 1-2 arkadaşımızın böyle sorunları vardı..
il dışından gönderilen amortisörlere öncelik veriyorlar benimki çarşamba ellerine ulaşmıştı aynı gün kargoladılar. perşembe günü bana ulaştı(Malatya) taktırdım

selamınayeykum 99 foresterimin amortisörleri patlaktı ve arkası çökük duruyordu kyb amortisörleri taktırdım yeni ama aracın arkası yine basık duruyor acaba kyb amortisörlerdemi sıkınt,ı yaylardamı problem, yoksa amortisörleri takan ustadamı sıkıntı var anlamadım canım sıkkın yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR