troyexplorer
Zirve
Sadece arazi vites kolunu değiştirerek aktif hale gelebiliyor... Yaparmıyım bilmem zaman...
Arazi şanzumanı şase nosu 41D ve 42D ile başlıyorsa orjinalde ortakilit mevcut demekmiş
Benimki 41D ile başlıyor
Benim araziyle işim yok biliyorsunuz , yani bırak çamuru su birikintisinin kenarından geçerim sokmam arabamı o tip yerlere...Kolu nasıl değiştireceksin kaptan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yan sanayi kol takacağıma konsolun boş düğme gözlerinden birine düğme takarım , daha iyi değilmi..Kaptan.. Aracı mis gibi yaptın.. Düğme vs ekleyip gözünü seveyim bozma..
Bir de merakımı mazur görürsen, neden ihtiyaç duyuyorsun otomatik çalışan bir sisteme manuel bir ilave yapmaya. TC bir canavar.
Ekli dosyayı görüntüle 65573 Ekli dosyayı görüntüle 65574 Ön davlumbaz ön parçalarınında montaj işi tamam...
Alltta sadece arka paçalıklar kaldı , onların bağlantı saçlarını pazlanmazdan yaptırıcam o yüzden bekliyor...
Ekli dosyayı görüntüle 65573 Ekli dosyayı görüntüle 65574 Ön davlumbaz ön parçalarınında montaj işi tamam...
Alltta sadece arka paçalıklar kaldı , onların bağlantı saçlarını pazlanmazdan yaptırıcam o yüzden bekliyor...
Ben tatile girdim artık, kış geldiBenim araca ne zaman başlayalım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Süleyman daha dur,ben sana uğraşacak bir şeyler bulacağım,bu aralar yoğunluktan bakamadım.Hepsi çok güzel olmuş,bunlara pütür atmadınmı?Ben tatile girdim artık, kış geldi
Attım atmazmıyım Sadece parçalara attım ama komple değilSüleyman daha dur,ben sana uğraşacak bir şeyler bulacağım,bu aralar yoğunluktan bakamadım.Hepsi çok güzel olmuş,bunlara pütür atmadınmı?