Kaptan,eline emeğine sağlık 10 numara,beş yıldız olmuş ben görmeyeliÖn arka aks ların ve transfer kutusunun yağlarını değiştirdim
Mobil 75w 90 dişli yağı kullandım, aksların doldurma tapaları plastik , defenderın radyatör tapası oraya uyumlu , sarıdan tapa ve pullu ikisinide değiştirdim...
akslar 1,70 litre , transfer kutusu 2.10 litre yağ kapasiteli bilginize...
Evet epeydir gözükmüyosun ....Kaptan,eline emeğine sağlık 10 numara,beş yıldız olmuş ben görmeyeli
Sorma,iş,bayram,tatil koptuk bu ara sanal Land dünyasından.Şimdi senin alt tarafla ilgili yaptıklarını inceliyorum.Soracağım bir sürü soru var.Çok güzel olmuş ama,eline sağlık.Zaten bu aracı tamamen bitince müzeye falan koymak lazım,veya bi açık artırma falanEvet epeydir gözükmüyosun ....
Yarın toplamaya başlıyorum ön tampon falan filan ...
Doğru karar..Ekli dosyayı görüntüle 65053 U Tamponu takmıyacağım , bana göre o çirkinleştiriyor ön tarafı
İlave sis farı için , tampon üstü paslanmaz krom boruyu orjinali ile birebir yaptırıcam, sağolsun ümitten aldım ölçülerini...
Ekli dosyayı görüntüle 65053 U Tamponu takmıyacağım , bana göre o çirkinleştiriyor ön tarafı
İlave sis farı için , tampon üstü paslanmaz krom boruyu orjinali ile birebir yaptırıcam, sağolsun ümitten aldım ölçülerini...