Güzel olmuş...Ekli dosyayı görüntüle 497620 Ekli dosyayı görüntüle 497621 Ekli dosyayı görüntüle 497622 Ekli dosyayı görüntüle 497623 Ekli dosyayı görüntüle 497625 Klima su giderlerinin biri şanzuman pozisyon şalterinin üstüne akıyor bildiğimiz üzere...
Yeri çok sıkıntılı hortum takmak mevcut halde zor...
İçerden ulaşımı rahat olduğunu öğrendik...
Mevcut hortumu çıkartıp dışarda rahat rahat çalıştım
İçine telli hortum soktum sikalayıp işlem tamam bu sorunda tarihe gömüldü
İlk uzun yolculuğumu Eskişehire yaptım.
310 km toplam, 80-100 km arası seyir hızıyla, tam net olmamakla birlikte 100/8-8,5 litre yaktı
130 lira yapıyor , uzun yol verisi çok iyi bence...
Fotografta yolculuk sonu ibre durumları var, o kademeden sonra 25 litre civarı alıyor depo
Tabi bunda motorda yaptığım iyileştirmeler , kıvır zıvır elektronik parça değişimleride etkendir...Ekli dosyayı görüntüle 497767
Evet daha önce balata spreyi ile temizledimtemizliği balata spreyi ile mi kaptan ?
Üzüldüm şimdi Süleyman bey. Sizden çok şey öğrenmiştim ve yapacaklarım daha bitmemişti. Onları da size sırayla soracaktım. Face te devam edelim ama yazışmaya olurmu.Arkadaşlar iş değişikliği nedeniyle arabayla ilgilenmeye vakit bulamayacağımdan satılığa çıkarmayı düşünüyorum , ilgilenen varsa özelden konuşabiliriz
Aracım 146000 km de, 2001 model, borusan çıkışlı faturası mevcuttur
7 koltuk ruhsata işlidir...
Kasko geçmişi olduğu için kasko yaptırmaya müsaittir...
Bu başlık altında yaptığım her yenileme ve düzeltmeyi yayınladım , baştan sona okumanızı tavsiye ederim
Aldığım her parçasının yurtiçi, yurtdışı faturasını dosya halinde vericem
Face grubu devam edecek zaten sorun yokÜzüldüm şimdi Süleyman bey. Sizden çok şey öğrenmiştim ve yapacaklarım daha bitmemişti. Onları da size sırayla soracaktım. Face te devam edelim ama yazışmaya olurmu.