2000 WJ 4,7 Mt Lastikli 2'' lift. Zil Gibi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,477

Etiketler
Ynt: 2000 WJ 4,7 Mt Lastikli 2'' lift. Zil Gibi

levent bey merhaba! WJ hala duruyor mu? araçta hangi marka lpg mevcuttur ve bayağı bi şeyler yazmışsınız üstad ama bilmemiz gereken ekstadan başka şeyler var mı araçla ilgili ?

dogatutkunu' Alıntı:
levent bey merhaba! WJ hala duruyor mu? araçta hangi marka lpg mevcuttur ve bayağı bi şeyler yazmışsınız üstad ama bilmemiz gereken ekstadan başka şeyler var mı araçla ilgili ?

duruyor...
yazdığım gibi kar yağdığı için takasa götürecektim götüremedim...
BMD marka lpg sistemi var...4-5 bin km önce takıldı....
arka tampon boyası yazmıştım o da yapıldı...
aklıma gelen herşeyi yazmıştım...extra bir bilgi isiyorsanız sorun cevaplarım...

açıkçası daha önce 2001 patrol vardı ama maalesef kaza yapmam sonucunda araçtan soğudum ve onu sattım. yine 4x4 sevdam doruğa çıktı bu aralar. bir tane almayı düşünüyorum. satış rakamlarından dolayı cherokee ve özellikle de benzinli olması artı bir avantaj benim için. vergi olayında da kasko değerinin %5 ini geçmemesi durumu bayağı işime geliyor. araç 150,000 km mi yoksa mil mi? samimiyetinize inandığım için sahibinden deki hiçbir ilanı aramadım. öncelikle sizinle görüşmek istedim doğrusu. aracı nerede göreceğimi de söylerseniz sevinirim..

dogatutkunu' Alıntı:
açıkçası daha önce 2001 patrol vardı ama maalesef kaza yapmam sonucunda araçtan soğudum ve onu sattım. yine 4x4 sevdam doruğa çıktı bu aralar. bir tane almayı düşünüyorum. satış rakamlarından dolayı cherokee ve özellikle de benzinli olması artı bir avantaj benim için. vergi olayında da kasko değerinin %5 ini geçmemesi durumu bayağı işime geliyor. araç 150,000 km mi yoksa mil mi? samimiyetinize inandığım için sahibinden deki hiçbir ilanı aramadım. öncelikle sizinle görüşmek istedim doğrusu. aracı nerede göreceğimi de söylerseniz sevinirim..

şimdiii...
araca ilk lpg uygulamasını biz yaptık..bunu ekonomi için değil, benzin artı lpg ile menzili uzatmak maksatlı yaptık...aracı aldığım kişinin bu araca binek araç için ihtiyacı yok..bu aracı da lincoln navigatör-chevrolet avalanche-dodge ram-cadillac escalade gibi 4 araçtan beğendiğim herhangi biriyle takasa vericem...site içinden birine gitsin diye takasa vericeğim fiyatı direk olarak yazdım...
neden aldık neden satıyoruz...araç sahibinin av merakı oluştu 4 hafta ava gitti ayağını sakatladı av olayı iptal oldu...araç boşa çıktı, arabaya ben biniyorum...
aracın menzilini arttırmakiçin lpg bağlatmak gibi lüx harcamanın dışında aracın yürür kısmındaki değişiebilir olan parça listesindeki herşey değişti...sağlam-olsun olmasın..amaç 2000 model araç bi aksaklık çıkarmasın diye...yani size binmek kalıyor sadece...
bandrolü dediğiniz gibi indirimli 1090 tl yatırldı...
150 bin km de. mil değil... bizden önce bayan kullandı aracı fabrikasyon paspasları duruyor hala...
mesela şurdan düşünün satılması kesin olan araca 460 tl 2 gün önce verip auto king de boya koruma-arka tampon boyatma yapıldı...sanayide 150 liraya yapılmadı...
yazdıklarımı akgün-aydın servisten-tuna garge dan, autokingden doğrulatabilirsiniz...fotoları pikseli düşük cep telefonumla çektim güzel durmuyor, araç çok daha güzel ve diridir...
araç çorum dadır...

ilgi için teşekkürler...
araç satılmıştır...
arayıp karar verme aşamasındakiler için üzgünüm...

Hayırlı olsun...
Gezenbilir'den biri mi aldı?
Yoksa caddelere mi düştü???

ict3055' Alıntı:
Hayırlı olsun...
Gezenbilir'den biri mi aldı?
Yoksa caddelere mi düştü???

teşekkürler...
araziye az çok merakı olan birisi...
gezenbilir e üye olur sanırım...

997799' Alıntı:
teşekkürler...
araziye az çok merakı olan birisi...
gezenbilir e üye olur sanırım...

Tamam ozaman WJ koltuğuna oturmasıyla beraber daha da merakı artar :D
Bir araç daha arazide kaldı...
Bu güzel ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR