Ynt: 2000 WJ 4,7 Mt Lastikli 2'' lift. Zil Gibi
dogatutkunu' Alıntı:
açıkçası daha önce 2001 patrol vardı ama maalesef kaza yapmam sonucunda araçtan soğudum ve onu sattım. yine 4x4 sevdam doruğa çıktı bu aralar. bir tane almayı düşünüyorum. satış rakamlarından dolayı cherokee ve özellikle de benzinli olması artı bir avantaj benim için. vergi olayında da kasko değerinin %5 ini geçmemesi durumu bayağı işime geliyor. araç 150,000 km mi yoksa mil mi? samimiyetinize inandığım için sahibinden deki hiçbir ilanı aramadım. öncelikle sizinle görüşmek istedim doğrusu. aracı nerede göreceğimi de söylerseniz sevinirim..
şimdiii...
araca ilk lpg uygulamasını biz yaptık..bunu ekonomi için değil, benzin artı lpg ile menzili uzatmak maksatlı yaptık...aracı aldığım kişinin bu araca binek araç için ihtiyacı yok..bu aracı da lincoln navigatör-chevrolet avalanche-dodge ram-cadillac escalade gibi 4 araçtan beğendiğim herhangi biriyle takasa vericem...site içinden birine gitsin diye takasa vericeğim fiyatı direk olarak yazdım...
neden aldık neden satıyoruz...araç sahibinin av merakı oluştu 4 hafta ava gitti ayağını sakatladı av olayı iptal oldu...araç boşa çıktı, arabaya ben biniyorum...
aracın menzilini arttırmakiçin lpg bağlatmak gibi lüx harcamanın dışında aracın yürür kısmındaki değişiebilir olan parça listesindeki herşey değişti...sağlam-olsun olmasın..amaç 2000 model araç bi aksaklık çıkarmasın diye...yani size binmek kalıyor sadece...
bandrolü dediğiniz gibi indirimli 1090 tl yatırldı...
150 bin km de. mil değil... bizden önce bayan kullandı aracı fabrikasyon paspasları duruyor hala...
mesela şurdan düşünün satılması kesin olan araca 460 tl 2 gün önce verip auto king de boya koruma-arka tampon boyatma yapıldı...sanayide 150 liraya yapılmadı...
yazdıklarımı akgün-aydın servisten-tuna garge dan, autokingden doğrulatabilirsiniz...fotoları pikseli düşük cep telefonumla çektim güzel durmuyor, araç çok daha güzel ve diridir...
araç çorum dadır...