2000 WJ 4,7 Mt Lastikli 2'' lift. Zil Gibi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,480

Etiketler
Ynt: 2000 WJ 4,7 Mt Lastikli 2'' lift. Zil Gibi

yok abi...satınca çıkar araç arıyorum diyen...

bu hafta takasa gidicek yazık olucak caddeye düşer gibi geliyor...inşallah üyelerden biri alır

997799' Alıntı:
yok abi...satınca çıkar araç arıyorum diyen...

bu hafta takasa gidicek yazık olucak caddeye düşer gibi geliyor...inşallah üyelerden biri alır
valla bencede yazık kardeşim aynen satılmadan çıksın birileri bence :smiley:

Araç satılsın iki gün sonra forumun aynı bölümünde;
2000 model 4.7 WJ arıyorum diye başlık açılacaktır, KESİN ;D

Ben arayacağım ama daha birkaç ayım var maalesef. Güzel araçmış gerçekten, hayırlısı olsun :smiley:

3-5 günlüğüne 30 bin düz rakama verilecek...bir araç var onu amak için...kısa süreliğine indirim...

Slm,
Arkadaşınız yoksa Pajero mu düşünüyor? :-*

mergen' Alıntı:
Güzel araç hayırlı satışlar.
Bir sorum olacak. Yanlış bilmiyorsam adı quad drive denilen çekiş sistemi bu araçta var mıdır? Yoksa zaten bu araçlar için standart mıdır?
Şükrü abi hayırdır ;D ;D???

o sistem var abi bu araçlarda standart diye biliyorum ama Levent üstat daha detaylı verebilir bilgiyi ;D

mergen' Alıntı:
Güzel araç hayırlı satışlar.
Bir sorum olacak. Yanlış bilmiyorsam adı quad drive denilen çekiş sistemi bu araçta var mıdır? Yoksa zaten bu araçlar için standart mıdır?

evet quadra drive standart donanımıdır..
ön defransiyel arka defransiyel ve arzi şanzumanında kilit vardır...

997799' Alıntı:
evet quadra drive standart donanımıdır..
ön defransiyel arka defransiyel ve arzi şanzumanında kilit vardır...

Bilgilendirme için teşekkürler.

bsayil' Alıntı:
Şükrü abi hayırdır ;D ;D???

o sistem var abi bu araçlarda standart diye biliyorum ama Levent üstat daha detaylı verebilir bilgiyi ;D

yok sadece bilgi için. Valla ... ;) ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR