Ben konuyu baştan sona okudum ve şahin beyin yazdıkları dikkatimi çekti ve yanlışlıklarını düzeltmek istedim.
''1 ay önce 99 5k otomatik aldım alır almaz tarlalara daldım ertesi gün yıkamacıya gittim benden sonra bir crv geldi ve sahibi dikkatle benim araca bakmaya başladı önce etrafında bir iki tur attı dayanamadı camdan içeri dikkatli bir şakilde incelemeye devam etti sonra bu araba kimin diye sordu ben adamın yanına yaklaştığımda o ikinci viteste neyin nesi diye sordu anlattım motor 1.6 bandrol 100tl deri döşeme felan derken adam şaşkına döndü crv si şehir içinde 45-50 kuruş civarı yakıyormuş açıklama yaptım şehir içinde ihtiyacınız olmasa bile crv ile sürekli 4 çeker gezmek zorundasınız dedim hatta hondayı ihtiyaç halinde 4x2 yapabilirmiyiz diye sordu tabi dedim ön şaftı sökerseniz sanırım olur dedim crv ye ödediği bandrolde neredeyse benimkinin 5 katı hale birde aldığım fiyatı duyunca iyice şaşırdı şimdilerde aracını satmayı ve bir vitara 1.6 jlx almayı düşünüyor ''
Şahin bey burda cr-v yi çok kötülemişsiniz. Yazdılarınızdan da anlaşılıyor ki cr-v yi tanımıyorsunuz, yanınıza gelen kişide hiç bilgi sahibi degilmiş.
-Şehir içinde cr-v ancak benzinde 45-50 kuruş yakar, sanırım o cr-v de lpg yok.
-Cr-v sürekli dört çeker değildir. Önden iki çekerdir. Ön tekerler patinaja başlar ise belli bir turdan sonra arka tekerler devreye girer. (Keşke sürekli dört çeker ve birde vitara gibi arazi şanzumanı ve küçük bir vitesi olsaydı)
-Cr-v lerde ön şaft yoktur. Şanzumandan çıkan akisler vardır. Arka diferansiyele bir şaft gider ve arka diferansiyelden de iki şaft arka tekerlere aktarımı sağlar. (Zaten Sürekli dört çeker bir aracın ön şaftlarını sökerseniz o araç hareket etmez.)
Diğer konularda haklısınız vergi,fiyat.... gibi.