2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,409
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

İzmit- Kuzuyaylada olacak abi.Sapanca gişelerden çıkınca çok hoş güzel bir yer.Zaten İzmitdeki arkadaşlar gereken desteği verecekler.Yol notu detaylı bilgilerini ayarlayınca buraya ekliyeceğim. ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
2-
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- Cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
8- Burak Akkan (bakkan) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya
14-Faruk Kayhan Toyota Hilux Antalya
15-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya
16-Burak Ayvaz ( eko ) Toyota Hilux İstanbul
17-Onur Kolçak (fastjunkie) Toyota Hilux 4x2 Ankara
18-altan (altay41) Toyota Land Cruiser VX 80 İzmit
19-Heytem Dağıstanlı (xxsilveradoxx) Toyota Land Cruiser Fj 70 İstanbul
20-Kağan Morkoç (T392syncro) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
21-Mustafa Özdağ Toyota Land Cruier VX 80 iZMİT
22-Selcuk KOCA (crocodile hunter ) Toyota Land Cruier Fj 70 KOCAELİ
23-Ergün ÜÇYAŞAR (ergunucyasar) TLC FJ 40 İstanbul
24-Salih Karakaş (scrambler) toyota hilüx 86 YALOVA

Arkadaşlar kusura bakmayın ben cumartesi 400 km git pazar 400 km gel yapamam. İnşallah başka bir etkinlikte buluşuruz.
Kendimi listeden sildim, bir sonraki arkadaş kendini 2. sıraya yazabilir.

400 km yi nerden hesapladın bilmiyorum ama Ercova yaylasıyla İzmit Kuzu yayla arası max 50.km farkeder.Bence bu bir bahane olmamalı.Ama keyf senin dostum.Bu deyişikliğin sebebi Adapazarı bölgesindeki bazı kişilerin saygısız ve terbiyesiz davranışlarıdır.Yoksa İstanbula yakın olmasıyla alakası yok.Çok İstiyorsanız Ankarada yapalım biz orayada geliriz.

hsbasar' Alıntı:
2-
21-Mustafa Özdağ Toyota Land Cruier VX 80 iZMİT
22-Selcuk KOCA (crocodile hunter ) Toyota Land Cruier Fj 70 KOCAELİ
23-Ergün ÜÇYAŞAR (ergunucyasar) TLC FJ 40 İstanbul
24-Salih Karakaş (scrambler) toyota hilüx 86 YALOVA

Arkadaşlar kusura bakmayın ben cumartesi 400 km git pazar 400 km gel yapamam. İnşallah başka bir etkinlikte buluşuruz.
Kendimi listeden sildim, bir sonraki arkadaş kendini 2. sıraya yazabilir.

sedat sensiz olmaz mutla gelmelisin ,benim araç müsait atlar beraber gideriz geliriz ;)

Gerçek Toyotacılar belli oluyor,Yavuz bey demişti Ankara ekibinden vazgeçenler olacak diye,siftah Sedatdan bakalım akşama kimler ayrılacak göreceğiz.Şaka bir yana oturup düzgün hesaplarsanız.Adapazarı-Ercova yaylasıyla,İzmit-Kuzuyayla max. 50.KM ki zannetmiyorum bile.Buda extra 30.dk farkeder.Ercovaya gitmeyenler için söylüyorum,Ercova yaylasına çıkmaya harcayacağınız vakitde 2 kere Kuzuyaylaya çıkarsanız,bunuda unutmayın.

[attachment=1]

[attachment=2]

izmit_rota.jpg

izmit_km.jpg

İzmit Kuzuyayla İzmit şehirmerkezi çarşısında deyil Sedatcım,Adapazarı Ercovada Adapazarında deyil.Senin hesapların Şehirmerkezinden şehirmerkezine.İzmit Kuzuyaylaya Sapanca gişelerinden çıkıyorsun ve Ercova aslında İzmite daha bağlıdır fakat Adapazarı iline dhil etmişler.Neyse isteyen gelir isteyen vazgeçer zorla güzellik olmaz.

tugsan75' Alıntı:
İzmit Kuzuyayla İzmit şehirmerkezi çarşısında deyil Sedatcım,Adapazarı Ercovada Adapazarında deyil.Senin hesapların Şehirmerkezinden şehirmerkezine.İzmit Kuzuyaylaya Sapanca gişelerinden çıkıyorsun ve Ercova aslında İzmite daha bağlıdır fakat Adapazarı iline dhil etmişler.Neyse isteyen gelir isteyen vazgeçer zorla güzellik olmaz.

Sonuçta araziye gir çık derken yaklaşık aynı kilometreye gelecek Tuğsan bey.
Sorun değil başka bir etkinlikte buluşuruz.

bölgede yaşayan biri olarak yardımcı olayım. ercova izmit merkezden yaklaşık 35 km. kuzu yayla ise 25 km. kuzu yaylaya sapanca sapağından 15 km. yarım saatte çıkılır. ama ercova izmit merkezden en az 1 saat sürer. size nacizane tavsiyem hem ercovada hemde kuzuyaylada off-road adına pek birşey bulamayabilirsiniz. çünkü yollar bu sene bayağı yapıldı. artık her ikisine de otomobillerle çıkılıyor. ben size yardımcı olması açısından bölgenin kabaca krokisini ekliyorum.
size farklı bir önerim olacak. eğer deniz kenarı ve kum off-road isterseniz ( ki deniz kumu gibi değil yerleşik sahil kumu tabanı serttir) türkiyenin en uzun kumsalı ünvanına sahip kandıra-kefken - karasu arasını yol almanızı öneririm. zorlu bir 60 km olacaktır. hem deniz kenarından yapılacak kampından ayrı bir tadı olur....

YAYLA.jpg

Sevgili Sedat Bey,tabiki yinede siz bilirsiniz fakat;
Bahsi geçen yerleri bende biliyorum,aralarında öyle aman aman bir fark yok.
Hatta Tuğsan'nında dediği gibi,zaman açısından bakıldığında dahada avantajlı.
Kendi adıma,sizi orda görmek,birlikte güzel bir hafta sonu geçirmek isterim ve isteriz.
Tabiki karar sizin.Ama bu ufak lokasyon değişikliği ömenli bir değişiklik değil ;)

işte burası... hem toyota markasının afrika çöllerinde namını duymayan yoktur... gösterin bakalım ne kadar başarılılar...

deniz.jpg

CDM-SUBARU' Alıntı:
Sevgili Sedat Bey,tabiki yinede siz bilirsiniz fakat;
Bahsi geçen yerleri bende biliyorum,aralarında öyle aman aman bir fark yok.
Hatta Tuğsan'nında dediği gibi,zaman açısından bakıldığında dahada avantajlı.
Kendi adıma,sizi orda görmek,birlikte güzel bir hafta sonu geçirmek isterim ve isteriz.
Tabiki karar sizin.Ama bu ufak lokasyon değişikliği ömenli bir değişiklik değil ;)

sedat beni yarı yolda bırakmaz gelir,yol arkadaşım benim :D ,onsuz olmaz gelecek gelecek gelecek :eek:

cihanülker' Alıntı:
sedat beni yarı yolda bırakmaz gelir,yol arkadaşım benim :D ,onsuz olmaz gelecek gelecek gelecek :eek:

Benim tanıdığım sedat Bey'de gelir ;D

ben henüz Sedat Bey le yüz yüze tanışma fırsatı bulamadım ama yazışıyoruz. Ben de gelmesini çok istiyorum bu vesile ile de tanışmış olucaz.
Sedat Bey çok seveniniz var, kararınızı bir daha gözden geçirmenizi rica ederim.
selamlar

Fatihcim ilgine çok teşekkürler,şimdi zaten bu deyişiklikden dolayı ekibin kafası karıştı,yeni biryer daha çıkartmayalım.Maksat muhabbet.Dediğin yere birdahaki etkinlikde geliriz. ;D

2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
21-Mustafa Özdağ Toyota Land Cruiser VX 80 iZMİT
22-Selcuk KOCA (crocodile hunter ) Toyota Land Cruiser Fj 70 KOCAELİ
23-Ergün ÜÇYAŞAR (ergunucyasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
24-Salih Karakaş (scrambler) Toyota Hilux YALOVA

listeyi düzenledim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri