2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,409
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Yüksek müsadelerinizle

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- Cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
8- Burak Akkan (bakkan) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya
14-Faruk Kayhan Toyota Hilux Antalya
15-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya
16-Burak Ayvaz ( eko ) Toyota Hilux İstanbul
17-Onur Kolçak (fastjunkie) Toyota Hilux 4x2 Ankara
18-altan (altay41) Toyota Land Cruiser VX 80 İzmit
19-Heytem Dağıstanlı (xxsilveradoxx) Toyota Land Cruiser Fj 70 İstanbul
20-Kağan Morkoç (T392syncro) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
21-Mustafa Özdağ Toyota Land Cruier VX 80 iZMİT
22-Selcuk KOCA (crocodile hunter ) Toyota Land Cruier Fj 70 KOCAELİ
23-Ergün ÜÇYAŞAR (ergunucyasar) TLC FJ 40 İstanbul
24-Salih Karakaş (scrambler) toyota hilüx 86 YALOVA

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Vay vay vay şurada 30 a ne kaldı,neyse canım daha bir ay var,kim öle kim kala.Bu arada gene belirteyim hani unutmayalım,Kasım 14/15 ve Ercova demek ciddi soğuk demek,şimdiden hazırlıkları yapalım. ;D

tugsan75' Alıntı:
Vay vay vay şurada 30 a ne kaldı,neyse canım daha bir ay var,kim öle kim kala.Bu arada gene belirteyim hani unutmayalım,Kasım 14/15 ve Ercova demek ciddi soğuk demek,şimdiden hazırlıkları yapalım. ;D

Ben de bu geziye katılmak istiyorum ama Jeep'im var Tuğsan biliyorsun. Napıcaz? Yazim mi listeye? Müsade var mı? Toyota mı bulmam lazım yoksa?

tugsan75' Alıntı:

tuğsan valla galiba bu ısıtıcı işi şart olacak işin birde duygusal kısmı olmasa ;)

Arkadaşlar,biraz önce Tekirdağda yapılacak olan off-road oyunlarıyla ilgili karalama çalışması başlatan bazı şahısların yazısını okudum,hem üzüldüm hemde çok sinirlendim.Bu dakikadan itibaren İl olarak adapazarına bağlı olmasından dolayı bu etkinliği bu bölgede yapmakdan vazgeçiyorum.Geziyi İzmit sınırlarında yapacağım.Katılmak istemeyenler bu saygısız insanların düzenleyeceği etkinliğe katılabilirler.Yer konusunu İzmit bölgesindeki arkadaşlarla görüşüp bildireciğim.Konu başlığıda ona göre deyişecektir. :mad:

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar,biraz önce Tekirdağda yapılacak olan off-road oyunlarıyla ilgili karalama çalışması başlatan bazı şahısların yazısını okudum,hem üzüldüm hemde çok sinirlendim.Bu dakikadan itibaren İl olarak adapazarına bağlı olmasından dolayı bu etkinliği bu bölgede yapmakdan vazgeçiyorum.Geziyi İzmit sınırlarında yapacağım.Katılmak istemeyenler bu saygısız insanların düzenleyeceği etkinliğe katılabilirler.Yer konusunu İzmit bölgesindeki arkadaşlarla görüşüp bildireciğim.Konu başlığıda ona göre deyişecektir. :mad:

tuğsan bende oraya bir şeyler yazdım ama amaç karalama filan değil sadece bize uzak olduğunu anlatmaktı ,bu arada bizim geziyi çevre illerden gelecek insanlarıa düşünerek daha ortalara bir yere almanı tavsiye ederim yani istanbul ,ant,ank vb gibi

Yazınızı okudum sadece böyle tiplere destek vermenize üzüldüm.İSOFF gibi bir camiayı kimse yalan yanlış kelimelerle karalayamaz.Bunlar sonradan görme kendini offroadcu sanan tipler.Oradada yazdığım gibi daha kısa pantolonla gezip,offroad aracı gördüklerinde salyaları akan kişiler şimdi bu haldeler.Yer olarak İzmit/Kocaeli il sınırını düşünüyorum.Bu arada zaman içerisinde Bu tipler oradaki arkadaşları dolduruşa getirirlermi bilemem.Km olarak çok bir deyişiklik olmayacak.Sadece bölgenin adı deyişecek.

tugsan75' Alıntı:
Yazınızı okudum sadece böyle tiplere destek vermenize üzüldüm.İSOFF gibi bir camiayı kimse yalan yanlış kelimelerle karalayamaz.Bunlar sonradan görme kendini offroadcu sanan tipler.Oradada yazdığım gibi daha kısa pantolonla gezip,offroad aracı gördüklerinde salyaları akan kişiler şimdi bu haldeler.Yer olarak İzmit/Kocaeli il sınırını düşünüyorum.Bu arada zaman içerisinde Bu tipler oradaki arkadaşları dolduruşa getirirlermi bilemem.Km olarak çok bir deyişiklik olmayacak.Sadece bölgenin adı deyişecek.

aman ben sadece mesafenin bazı şehirlere uzak olduğunu, bildirmek için yazdım ,bir yanlış anlaşılma olmasın , yoksa ben kimseyi tanımam o bölgeden ,kaldıki isoff karalamk gibi filan bir düşüncem asla olamaz ,bu tip organizasyonların ne kadar zorluklarla yapıldığını çok iyi bilirim , dediğim gibi mesafenin uzak olduğunu bildirmek için yazdım ,

İzmit bölgesi bir çıtır İstanbula yaklaşmış olsada gene ortada biryer.Antalya ekibi içinde çok fazla farketmiyecek.Dediğim gibi belki İzmittede olmayabilir,onlarda bu tavrımdan dolayı,Adapazarı bölgesiyle aynı şekilde davranabilirler bilmiyorum daha konuşmadım.Yer çok merak etmeyin.

tugsan75' Alıntı:
İzmit bölgesi bir çıtır İstanbula yaklaşmış olsada gene ortada biryer.Antalya ekibi içinde çok fazla farketmiyecek.Dediğim gibi belki İzmittede olmayabilir,onlarda bu tavrımdan dolayı,Adapazarı bölgesiyle aynı şekilde davranabilirler bilmiyorum daha konuşmadım.Yer çok merak etmeyin.

peki bu bölgeler yerine ,bir çıtır :D ankaraya yaklaşsanız ,ne bileyim bolu , en uygunu gibi veya bir oylama sütunu açsak nasıl olur ?

Boluda olabilir,dediğim gibi İzmit grubuyla görüşeyim olmazsa Boluda olur.Heryer aynı aslında birbirine yakın yerler. ;)

tugsan75' Alıntı:
Boluda olabilir,dediğim gibi İzmit grubuyla görüşeyim olmazsa Boluda olur.Heryer aynı aslında birbirine yakın yerler. ;)

tuğsan istersen aday 2 bölge koyalım ,oylama yapalım katılan toyotacı dostların oylaması ile hangi bölge olduğununa karar verelim ,amaç birarada bildiklerimizi, paylaşıp,mutlu anlar geçirmek ,yoksa yer mekan benim için çok önemlideğil hep beraber olalım yeter :D

Cihancım şahsi tecrübelerim ve fikrim,oylama işi pek güzel olmaz.Herkez kendine yakın bölgeyi ister sonra.En iyisi ben bu işi sana devrediyorum sen ayarla biryerler bana farketmez.

Demokrasi güzel fakat Tuğsan Bey in de dediği gibi geniş katılımlı organizasyonlarda seçenek sunmak karışıklık yaratıyor. Bu işler gerçekten zahmetli ve herkesi çok memnun etmek pek mümkün değil, ama optimum nokta her zaman vardır.
En iyisi bir kişi tarafından düzenlenip tamamlanması.Şahsi fikrimi belirttim kimse yanlış anlamasın lütfen.
Saygılar

Arkadaşlar yeni yerimiz hayırlı olsun. ;D

tuğsan yeni yer neresi,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri