2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,428
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Canon Power Shot A720 gözyaşı döküyordur.
:(

Etiketler

ualkan' Alıntı:
TezzMertek organizasyonu, Kaz Dağları Gezenbilir Klasiği pek güzel bir kamp olmuş. Katılmayan bizler keşke diyor ve fotoğraflar ile yetiniyoruz. Elinize, ayağınıza herşeyinize sağlık arkadaşlar.
Teşekkürler Ümit ağabey :smiley:
Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır felsefesini uyguluyoruz gördüğün gibi :smiley:

Bendeki fotoğrafların devamına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. Boyut 5.9MB

http://**.com/files/237345438/Kazdaglari09_lq.rar

Daha yüksek çözünürlüklüklü, daha fazla fotoğraf, ayrıca kuş ve su seslerinin de bulunduğu dosya için aşağıdakini kullanınız. Boyut 37MB

http://**.com/files/237351830/Kazdaglari09_mq.rar

Ferhat Bey fotoğraflar ve sesler harika.. (Ben daha bu dersleri-** v.b. okumadım, belki oğlumdan öğrenirim... :D)

Cavid Sezen

Fotograflardan Murat'ın ilk şelale deneyiminden sonra ıslanmanın dayanılmazlığına karşı koyamadığını anlıyoruz. "Muratuçtu II", yakında vizyonda.

Murat Uçtu-II, Isparta - Eğirdir Dedgöl dağlarında gösterime girmiştir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33032

murat hocam yaptığınız her etkinliği bol bol fotograflayıp bizleride götürüyorsunuz teşekkürler..
Ayrıca cadırların toplandığı kareler hep hüzünlü gelmiştir insan tuaf oluyor sevdiğinden yarinden ayrılır gibi...

Birşey değil Ufuk bey.
Görevimiz paylaşmak.

;)

Ercan ile Mihriban çektikleri fotoğrafları biyere yükledilermi acaba? Bilgisi olan varmı?

Ercan çektiği fotoğrafların evdeki bilgisayarında olduğunu akşam bana MSN üzerinden yollayabileceğini söylemişti.
Mihirban da sanırım Facebook a yerleştirmiş.
:(

Murat, sana gelen fotoğrafları burada yayınlarsan memnun olurum. bizler de görmüş oluruz.

Facebookta kilere bakmadım bir daha bakayım varsa aktarırım buraya.

Ercan da kendisinin atacağını söylemişti dün.

Paylaşım için teşekkür ederim..harika resimler var yaaa..bittim resmen

off off kamp super olmş resımler yasattı bıze de...:smiley:
kampın en guzel yanı da aksam ateş etrafında sıcak sohbetler doganın essız sesı:smiley:

Bende de yok fotoğraflar henüz, sadece dün Ercan'ın yaptığı bir videoyu izledik, çok güzel olmuş, sağolsun bayağı uğraşmış :smiley: Facebook'ta videonun tamamı mevcut benim hesabımda, ben kamptaki arkadaşları aradım ama bulamadım Fb'de çünkü birçok insan çıkıyor aynı isimle, ama beni eklerlerse görebilirler videoyu da. Keşke buraya video da eklenseydi, ya da eklenebiliyor mu?

Merhaba Mihriban,
Cevap Ver butonuna bastığın zaman ekrana gelen pencerede Gözat butonu vasıtası ile video görüntüsü ekleyebiliyorsun ama kapasite sorunu olabilir belki.
Hiç denemediğim için bilemiyorum.
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR