Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)
ualkan' Alıntı:
TezzMertek organizasyonu, Kaz Dağları Gezenbilir Klasiği pek güzel bir kamp olmuş. Katılmayan bizler keşke diyor ve fotoğraflar ile yetiniyoruz. Elinize, ayağınıza herşeyinize sağlık arkadaşlar.
murat hocam yaptığınız her etkinliği bol bol fotograflayıp bizleride götürüyorsunuz teşekkürler..
Ayrıca cadırların toplandığı kareler hep hüzünlü gelmiştir insan tuaf oluyor sevdiğinden yarinden ayrılır gibi...
Ercan çektiği fotoğrafların evdeki bilgisayarında olduğunu akşam bana MSN üzerinden yollayabileceğini söylemişti.
Mihirban da sanırım Facebook a yerleştirmiş.
Bende de yok fotoğraflar henüz, sadece dün Ercan'ın yaptığı bir videoyu izledik, çok güzel olmuş, sağolsun bayağı uğraşmış Facebook'ta videonun tamamı mevcut benim hesabımda, ben kamptaki arkadaşları aradım ama bulamadım Fb'de çünkü birçok insan çıkıyor aynı isimle, ama beni eklerlerse görebilirler videoyu da. Keşke buraya video da eklenseydi, ya da eklenebiliyor mu?
Merhaba Mihriban,
Cevap Ver butonuna bastığın zaman ekrana gelen pencerede Gözat butonu vasıtası ile video görüntüsü ekleyebiliyorsun ama kapasite sorunu olabilir belki.
Hiç denemediğim için bilemiyorum.