2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,428
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Murat bey 16-19 Mayısta bizde Kazdağlarındaydık.Şimdi resimleri görünce pzt.akşam üstü Zeytinlere gelmeden çadırlarınızı gördüm sanıyorum.Bizde 5 araçtık.Resimleriniz çok keyifliydi...Görüşmek üzere....

Etiketler

asyavarhan' Alıntı:
Murat bey 16-19 Mayısta bizde Kazdağlarındaydık.Şimdi resimleri görünce pzt.akşam üstü Zeytinlere gelmeden çadırlarınızı gördüm sanıyorum.Bizde 5 araçtık.Resimleriniz çok keyifliydi...Görüşmek üzere....
Aha yanılmamışım :smiley:
Bizim yanımızdan geçenler gezenbilir izmir ekibi imiş :smiley:

:smiley:

Kahve içmeye uğrasaydınız kampımıza Aykut Bey ,

Tanımış olsam mutlaka...Ancak ekipten tanıyan varmıydı bilmiyorum...Neyse kahvelerimizi başka yerde içeriz inşallah..Bende biraz resim yükleyeceğim.Ancak sizdeki sucuk ve türevleri inanılmaz...İllaki..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33249.0
Bende biraz fotoğrafladımmm...Linki atmayı becerdiysem tabii..

asyavarhan' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33249.0
Bende biraz fotoğrafladımmm...Linki atmayı becerdiysem tabii..
becermişsiniz teşekkürler :smiley:

o kadar da hazırlık yapmıstık katılamadık ama aklımız sız deydı resımler gayet guzel olmus emegınıze saglık

Sağlık olsun bir daha ki sefer kısmetse katılır acısını çıkartırsınız :smiley:

Murat bey ve diğer kamp yapan arkadaşlara gezi ile ilgili paylaşımınız, fotoğraflarınız için çok teşekkür etmek istiyorum..

Paylaşımınız inan amacına ulaşyor.Benim gibi mesaj yazmasa da inceleyen bi çok arkadaşım olduğunu biliyorum...Amatör olan ve hayatında hiç çadır ile kamp yapmamış ama yapmak isteyen insanlara nasıl bir gaz verdiğinizin eminim farkındasınızdır :smiley:

Yeni gezilerinizde yeni fotoğrallarınızı bekliyoruz...

Mehmet

Sağolun Mehmet bey ,

Mesajınız beni çok memnun etti.
:smiley:

Altun' Alıntı:
Murat bey ve diğer kamp yapan arkadaşlara gezi ile ilgili paylaşımınız, fotoğraflarınız için çok teşekkür etmek istiyorum..

Paylaşımınız inan amacına ulaşyor.Benim gibi mesaj yazmasa da inceleyen bi çok arkadaşım olduğunu biliyorum...Amatör olan ve hayatında hiç çadır ile kamp yapmamış ama yapmak isteyen insanlara nasıl bir gaz verdiğinizin eminim farkındasınızdır :smiley:

Yeni gezilerinizde yeni fotoğrallarınızı bekliyoruz...

Mehmet
Bende fotoğraf yükleyen arkadaşlardan biri olarak kendime pay çıkarıp teşekkür edeyim :smiley:

Ömer bey bence de alının Lütfen, sizin profil resminizin bir benzeride benim var ! 7 Gölleri gerçekten 7 tanemi diye sayarken :smiley: Güzel kurgulamışsınız :smiley:

Güzel fotogralarınızı yüklemeye devam Lütfen

Saygılar ,
Mehmet

DSCN2455_resize.jpg

Biraz da Ercan'ı sıkıştırın, onda da çok güzel fotoğraflar var ama tembellik yapıyor azıcık :smiley:)

Merhaba Hakan Bey ,

19 Mayıs'ın hafta ortasına rastlaması ve akabinde 22-23 Mayıs'ta Eğirdir Dağcılık Şenliğinde olacağımız için bu sene düzenleyemiyoruz.
:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR