2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,030
Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

vosvossever' Alıntı:
Gün içinde yaşanan güzellikleri kaçırdım belki, ama akşam katıldığım küçük grupla geçirdiğimiz zaman dilimi, gerçekten çok güzeldi..
Sizleri tanımakta geç kalmış olsam da, teşekkürler bu güzel buluşma için...

Gece koşullarında cep telefonuyla çekilen birkaç foto facebook linkinde..

http://www.facebook.com/album.php?aid=258422&id=656593502&l=a61a47b68a

http://www.facebook.com/album.php?aid=258422&id=656593502&l=a61a47b68a

Sebo

Oh yarasın,afiyet olsun :smiley:

Dostluğunuz daim olsun...

Etiketler

Adınıza çok sevindim. Olumsuz hava koşullarına rağmen bu buluşmanın yüksek katılımla gerçekleşmesi sevindirici. Kendi payıma düşen iki ihtimal var; Ya aklınıza bile gelmedim, ya da arkamdan bol bol çekiştirdiniz... :D Umarım 1. şık geçerli değildir. Çekiştirilmeye razıyım. :D

Gelemeyeceğim belliydi ama istesem de gelemeyecekmişim arkadaşlar. Rocinante'nin üzeri karlarla kaplı. Bu gün ne kadar uğraştıysam da çalıştıramadım. Eşek inadı tuttu ve canımı sıktı. Pazartesi ilk iş pompasına, kızdırma bujilerine falan baktıracağım. :(

Ömer Bey geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

orsaalabanda' Alıntı:
Adınıza çok sevindim. Olumsuz hava koşullarına rağmen bu buluşmanın yüksek katılımla gerçekleşmesi sevindirici. Kendi payıma düşen iki ihtimal var; Ya aklınıza bile gelmedim, ya da arkamdan bol bol çekiştirdiniz... :D Umarım 1. şık geçerli değildir. Çekiştirilmeye razıyım. :D

Gelemeyeceğim belliydi ama istesem de gelemeyecekmişim arkadaşlar. Rocinante'nin üzeri karlarla kaplı. Bu gün ne kadar uğraştıysam da çalıştıramadım. Eşek inadı tuttu ve canımı sıktı. Pazartesi ilk iş pompasına, kızdırma bujilerine falan baktıracağım. :(

Gözler Bursa lı grubu her zaman arar.Haldun için sticker lara dalma işlemi yapacaktım ama malesef Sedat depoya gidememiş.Biir tek bana kadar gelmiş onuda daha önceden ayarlamıştım yanlış anlaşılmasın,sonra ben sticker lara dalacam derken Haldun bana dalacak.

aslında gelebilseydiniz Şu ana kadar ki en uzun soluklu konuşmalarımızı yapabilirmişiz.

Ayrıca Haldun-Hiç hocam size hem poyrazlar cd si hemde müzik cd si ni vermeyi unuttum,hem size,hem oğlunuza birer poyrazlar,2 müzik cd si ve aynı şekilde Oğuz hocama ve Tayfun Hocama da yapmıştım. (sizden değil de Oğuz hocam dan süpriz beklediğim için),Yusuf a da unuttum.Ömer hocam senin cd in bende İnsel ben vermeyi unuturum dedi.

Böylece aslında elimde ki bütün boş cd lere kayıt yaptım 7 nin dışında kilerde alabilecekti,zaten hemen hemen bitti hepsi, yaklaşık 30 a yakın müzik cd si,20 yakın poyrazlar dvd si.

Ömer Sak abiye bende acil şifalar diliyorum.

Akşam fotoları yüklemeye çalıştım ama yoğunluktan gönderemedim gönder butonuna bastıkdan sonra 30 dk.beklediğim oldu bu sebeple bende sabah yüklerim dedim elimde olanları eklemeye çalışayım.

Maltepe aralık 2010 (26).jpg

Maltepe aralık 2010 (27).jpg

Maltepe aralık 2010 (28).jpg

Maltepe aralık 2010 (29).jpg

Maltepe aralık 2010 (30).jpg

Ömer hocam geçmiş olsun...

Sayılı gün çabuk geçer...(Sağlıkta çabuk geçmiyor ama :-\ )

Sohbet belli ki keyifli olmuş...

Yani Bülent hocam, ne sticker, ne cd, ne dvd...

Yağmurlu havada bir bardak su bile vermezsin bize... :p ::smiley: :mad: ::smiley: :eek:

Umuyorum yeni gezi planlarını harlamışsınızdır sohbette... ;)

Freegraf (memet) beyin katılımıda sürpriz oldu aniden çıkıp geldi kendisi eski dağ tırmanıcılarından Atilla abilerle çokca ortak arkadaş ve yanları çıktı ayrıca bende nereden tanıyorum diye düşünüp dururken hatırladım :D yaklaşık 7 sene önce bir firmanın tanıtım filminde ben kamerayla çekim yaparken Memet abi fotoğraf çekiyordu kendisi prof.fotoğrafcılık yapıyor geldiği içinde kendisine teşekkür ederiz.

Maltepe aralık 2010 (31).jpg

Maltepe aralık 2010 (32).jpg

Maltepe aralık 2010 (33).jpg

Maltepe aralık 2010 (34).jpg

Maltepe aralık 2010 (35).jpg

Haldun(Hiç) abi gittikten sonra fotoğrafları çekmeye başladım daha doğrusu gideceğini bilseydim önceden ne yapar ne eder çekerdim 3-5 kare aniden ben gidiyorum dedi katılımı için kendisine teşekkürler ederim şeref verdi.

Maltepe aralık 2010 (36).jpg

Maltepe aralık 2010 (37).jpg

Maltepe aralık 2010 (38).jpg

Maltepe aralık 2010 (39).jpg

Maltepe aralık 2010 (40).jpg

Amma götürmüşsünüz yiyecekleri yahu...
Resmen içim gitti şimdi... :'(
Cem acilen Bursa tayfası olarak 1. Geleneksel Gezenbilir Karavan grubu Trilye toplantısını yapıp çiğbörek, inegöl köfte, yayık ayran, kestane şekeri, dağ çileği ve çoban salatadan oluşan menüyü dostlara sunmamız lazım... :D

Ya bu Levent ten öreneceğim çok şey var,arkadaş börek getiriyor ben ikram ediyorum,Atilladi hocamın aracına gidiyoruz,ben kapının ağzında yağmurun yarısı bana vuruyor aynı anda girdiğimiz halde nasıl gidip araç sahibini bile kenarı iterek en güzel yeri kapıyor anlamadım.Üstelik biz girdiğimizde araç zaten doluydu.Ben hep bu arkadaşı takibe alacağım.[attachment=1][attachment=2]

İşte dışarda kalan saftirik te ben

[attachment=3]

Bak bak nereye kadar gitmiş.Birde gören yanlış anlayacak zaten hepsini o getirdi.

Maltepe aralık 2010 (33).jpg

Maltepe aralık 2010 (40).jpg

Maltepe aralık 2010 (35).jpg

Haldun bu buluşmamızda gezi ile ilgili geç katılmasına rağmen Mehmet hocamın da kuvvetli desteği ve isteği ile daha önce kararlaştırdığımız gibi 'Kış Poyrazlar' kampı yapmamız.

İkinci önemli karar da dün yaşadığımız fırtına nın bize öğrettiği bir şey,boş bir panelvana duyulan ihtiyaç bu yüzden foruma girip 17 m3 panelvan araçlardan karavan olurmu diye soran ilk arkadaşa 'evet olur'diyeceğiz.

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bizi dün içerde oturmaya mahkum eden şey fırtına idi ona rağmen arasıra dışarı çıkıp yine dışarda durduk yani geçen seneden bir farkı yoktu ama fırtına tentelerimizi açmamızı engelledi.

orsaalabanda' Alıntı:

Cem,2. ihtimal ancak çekiştirme değil,Mehmet hocayla sohbete daldığımızda özellikle Bursa'daki dostlarımızın aramızda olamamalarını konuştuk. Rocinante'ne olanlar kadar yine ve yeniden
yapılan akaryakıt zammı can sıkan gelişmeler. Umarım bakım masrafı can sıkıcı boyuta ulaşmaz.Selamlar.
Levent

Çok güzel bir etkinliğiniz olmuş sizleri kutlarız. Dostluğunuzun ve sohbetlerinizin güzelliği fotograflardaki gülen ve mutlu yüzlerden açıkça belli. Saygılarımla..

Şeref

mayıstosböce' Alıntı:
Ya bu Levent ten öreneceğim çok şey var,arkadaş börek getiriyor ben ikram ediyorum,Atilladi hocamın aracına gidiyoruz,ben kapının ağzında yağmurun yarısı bana vuruyor aynı anda girdiğimiz halde nasıl gidip araç sahibini bile kenarı iterek en güzel yeri kapıyor anlamadım.Üstelik biz girdiğimizde araç zaten doluydu.Ben hep bu arkadaşı takibe alacağım

Sevgili Bülent o senin kibarlığın ve zerafetin yaş olarak büyük olduğum için buyur edilen yerde önceliği bana vermendir. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR