2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,032
Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

yusuf kardeş eline sağlık o rüzgar ve yağmura rağmen günü anlatacak kadar fotoğraf yüklemişsin.soğuk hava.HAVA da kaldı sıcaklık ve sohbetler ise baki oldu herkese selamlar ..ikramlar için tekrar teşekürler.gelemiyenler ve gelmiyenler neler kacırmış oldukları ise malum u nuz.

Etiketler

yaybek' Alıntı:
logolu olanınıda ekleyeceğim

Yusuf çok teşekkür ederim sana,zahmet verdik :smiley:

Bu arada börekler,tatlılarda fena görünüyor buradan.
Afiyet olsun,Gönül isterdi orada olmayı.......

camper_02' Alıntı:
Yakın bir dostumun vefatı üzerine aniden Ankaraya gitmem gerekti.
Buyüzden maltepe buluşmasına geç katıldım,Hepsini olmasada eski dostları görmek,Yenileriyle tanışmak çok keyifliydi.Bülent kardeşimin cd si,Leventin(güngör)börekleri,Leventin(buripaldi)çorba ve tatlısı,Atilla,Faruk,Ve Şirin ağilesinin güzel sohbetleri için teşekkür eder.Yeni etkinliklerde buluşmak üzere tüm dostlara selamlar sunarım.

Mehmet abi arkadaşınıza Allah'tan rahmet diliyoruz.

erhan110' Alıntı:
Defenderdan sıcak muhabbet görüntüleri :smiley: konular ordan olanların malumu :smiley:)))

Defenderin tadini cikaramadigima yaniyorum. İyi muhabbet olmus orda da?

Oooo.. cumartesi gündüz muhteşemmiş.. Fotolar için teşekkürler.. bu güzelliği en kısa zamanda tekrar yaşamak dileğiyle... :smiley:

dalyan' Alıntı:
Yusuf çok teşekkür ederim sana,zahmet verdik :smiley:

Ertan abi ne münasebet,biz arkadaşlarımız için dostlarımız için her zaman zahmete hazırız dün çokca yağmur ve rüzgar olmasaydı semaveri götürüp odun ateşinde çay ziyafeti verecektim börek çörek bolca vardı zaten kısmet bir dahaki sefere.

insel' Alıntı:
Defenderin tadini cikaramadigima yaniyorum. İyi muhabbet olmus orda da?

ben defenderdeki sucuklu yumurtayı kaçırdım ama muhabbete yetiştim Allahtan ;D

Çorba+adana kebap+telkadayıf, adana kebabı da menüye eklersen dükkanda hazır, bu iş tamam Levent...

atiladi' Alıntı:
Çorba+adana kebap+telkadayıf, adana kebabı da menüye eklersen dükkanda hazır, bu iş tamam Levent...

benden uzak olsun, meraklısı varsa yapsın ;D

freegraf' Alıntı:
yusuf kardeş eline sağlık o rüzgar ve yağmura rağmen günü anlatacak kadar fotoğraf yüklemişsin.soğuk hava.HAVA da kaldı sıcaklık ve sohbetler ise baki oldu herkese selamlar ..ikramlar için tekrar teşekürler.gelemiyenler ve gelmiyenler neler kacırmış oldukları ise malum u nuz.

Mehmet abi hava iyi olsaydı daha çok ve daha güzel fotoğraflar çekerdik ama malumu üzere rüzgar ve yağmur göz açtırmadı makinayı yağmur altında tripot'da bırakmak canımı acıtsada ;D akdadaşlar için feda olsun ;) hatta rüzgardan makina düşecek diye endişelendik Allahtan ayak Rus malı ;D ağır yapmışlar rüzgar uçuramadı.

Fotoğrafları beğenmene sevindim.

bende güzel ğüzel titremek istemiştim ama kısmet olmadı. :(

Yine güzel bir buluşma oldu. Katılan, katılamayıp gönlü orada olan, emeği geçen, muhabbetleriyle ve ikramlarıyla içimiz ısıtıp, karnımızı doyuran herkese teşekkürler. Bu tip buluşmalar bahar ve yaz mevsiminde zaten sıkça oluyor. Esas bu mevsimde bu hava şartlarında olması daha önemli. Dostlukarın ve gönül birlikteliğinin güzel bir işaretiydi.

Not: CD için Bülent sana ayrıca teşkkür ederim. Gündüz gönlümüz ve midemiz bayram yaptı. Akşam ise kulağımız.

Karavansız ama karavan sever olarak uzun zamandır gezenbilire üyeyim, sadece izleyici olarak takipteydim. Ama bu soğuk havada bu sıcak buluşma ve tanışma ortamına dahil oldum. İyiki gelmişim, gelmeme sebep olan atilaya (atiladi) ve faruk a (efef) teşekkür ederim, sizlerle tanışma fırsatını yarattıkları için...

Öncelikle sayın Ömer bey'e geçmiş olsun diyorum.
Etkinliğe katılan tüm katılımcılara ve bize ulaşan gıda yardımında emeği geçen aile fertlerine çok teşekkür ederim.
Bu şartlarda gayet güzel bir organizasyondu.Biz orada kalan grup olarak pazar sabahı Atilla,Ünal ve ben kahvaltı sonrası saat 12.30 gibi buluşma yerinden ayrıldık. Başka faaliyetlerde görüşmek, tanışmak kamp havasını solumak ümidi ile.......
(Bülent cd için ayrıca teşekkür ederim.)
Faruk Kökel EFEF

merhabalar güzel bir etkinlik olmuş, katılmak istemiştim ama kısmet olmadı, olmadı, haklısınız (aslan ahmet)hakan bey, yazın veya baharda bu tür etkinlikler hep yapılır önemli olan böyle kış ayındabir araya gelebilmek, bu kampı açık havada, ormanda tekrarı yapılsa, kocaman bir ateş yakabileceğimiz etrafında toplanıp, keyifli sohpetler yapabileceğimiz çaylarımızı yudumlayabiliceğimiz, bir yerde yapılır,
karavana çocukluğumdan beri ilgi duymuşumdur, gezen ev derip hep, imkanım olur da inşalla ölmeden sahip olurum, allah kısmet eder inşallah, karavan ilgimi ve hevesimi arkadaşların karavanlarında giderecektimm , resimlere baktıkça daha da heveslendimmm paylaşımlar için o yağmur ve soğukta da olsa güzel kareleri paylaşan Yusuf beye teşekkürler, inşallah başka bir etkinlikte görüşmek üzere,

ahali hayrlı sabahlar iyi bir zaman dlimi gecirdik hava şsrtları ne olursa olsun.Birde yusuf un dediği gibi rüzgar makinayı ucuracak gibi idi ama yinede cekinmeden fotoğraflarımızı çektin sağol.her babayiğit o hava makinasını dışarı cıkarmaz bunu da bilelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR