2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,102
Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

katılım azalmışta olsa orada olmak çok güzel, bundan sonraki toplu buluşmalarda olabilmem ümidiyle

Etiketler

iyi akşamlar Yusuf bey, resimlere baktıkça üşüdüm , üstünüzdeki giysilerden havanın ne kadar soğuk olduğu belli, fotoğraflara da yansımış sanki, geleneksellik bozulmamış katılımcılar olmuş,gelecekyıl hava güzel olur,daha çok katılımcılarla yapılırrrr ,
erken kalkabilseydimm, katılırdım genede size , ama olmadı ,
kamp deyince ,helede böyle soğuk havada olunca, hep açık alanda, yapılan kamp aklıma gelir, , kocaman bir ateş yakacaksınnn, kenarında kara demlikte çayı demliyeceksin, orda içeceğin bir bardak çayın tadına doyum olmaz sanırım, etrafında oturup,hoş sahpetler,içinde, büyüklerimizin eski kamp anılarını ,tecrübelerini, dinliyeceksin, sanırım saatlerce dinlesek de sıkılmaz insan,
inşallah bundan sonra böyle bir etkinlik olurr

Maltepe Buluşmamızı 20 Karavancıyı aşan katılımla bugün gerçekleştirdik. Havanın bukadar olumsuzluklar sunmasına rağmen katılımın ve ilginin çokluğu
tesellimiz oldu. Haldun abinin(hiç)güzel sürprizi,Sedat beyin (yol) katılamasada Ayça hanım (Sukuşu)vasıtası ile bize ulaştırdığı Karavan Gurubu afişimiz
neşemize katkı yaptı. Islanan fotograf makinası,aküden kaynaklanan sorun nedeniyle çalışmayan ısıtıcı Buluşmayı bugece sonlandırmama sebep olsada
keyfimi bozamadı. Her araçta bol sohbet ve ikramlarla geçen günün ardından tüm dostlara sevgi ve selamlar.
Levent

Ömer geçmiş olsun şifa dilerim.

Ömer bey geçmiş olsun acil şifalar.

Biz Ege buluşmasını yaptık ama İzmir'lilerin alışık olmadığı bir hava vardı ,ama olsun tanışmak ve hoş sohbetler içimizi ısıttı .Sizlerinde aynı duygular içinde olduğunuz belli hepinize iyi eğlenceler.

Hava şartları gerçekten benide etkiledi. Katılamadım. Fakat katılım gerçekten iyiymiş. Tüm katılan arkadaşlara teşekkür ederim.

Katilamayanlar cok ama cok sey kacirdi. En basta da Bulent'in cdlerini. Cdler icin tekrar tesekkurler.

Yusuf ben sadece seni,Ahmet Oran ,Atilla ,Erhan ve Co pilot Murat'ı tanıyorum.
Gezenbilir pankartı olan ilk fotolardaki arkadaşları,imkan varsa resim üzerinden işaretleyerek,yoksa soldan sağa nickleriyle yazabilirmisin?
Biraz zahmet olacak ama benim gibi tanımayanlarında en azından tanımaları açısından faydalı olacağını düşünüyorum,
Benim emekçi arkadaşım bu işde sana düştü sanırım :smiley:

osak' Alıntı:
Teşşekkür ederim arkadaşlar, koltuk değneği kullanmak ne zor işmiş :smiley: hayatı boyunca onlara bağlı olanlara şimdi daha çok hak vermeye başladım...hani derlerya allah kimseyi elden ayakdan düşürmesin...

Ömer Bey acil şifalar dilerim... Geçmiş olsun.

insel' Alıntı:
Katilamayanlar cok ama cok sey kacirdi. En basta da Bulent'in cdlerini. Cdler icin tekrar tesekkurler.

İnsel, katılamayanların çok şey kaçırdığı kesin. Acaba neler kaçırdık?... Onlarıda merakla sizlerden bekliyoruz

Kacirilan diger seyler getirilen leziz yemeklerdi. Borekler, kadayiflar, corbalar...
Tabii bununla beraber her karavanda yapilan essiz ve deriiinnn muhabbetler. :D
Yusuf benim kamperdeki muhabbetin fotosu nerede?
Koyarsan onu cok sevinirim.
Sevgiler.

Bol bol ev ziyaretlei olmuş anlaşılan ne güzel. Çaylar çorbalar börekler....
Bugün oğlumla beraber gelecektim. Hatta gece kalmayı panlıyordum. fakat hava gerçekten kötüydü. Çoçuğun canı sıkılacaktı bütün gün ve geceyi kamperde geçirmekle.

Hava güzel olsaydı eminim şu anda burda yazan herkes orda olurdukkk, oğlunuzun da canı sıkılmazdı, bir şekilde oyalardıkk,
burdan yazışarak yaptığımız sohpeti orda toplanıp yapıyor oludurdukk, artık bir başka sefereee inşallahh,

ben şimdi eve geldim Atilla ağbiler sahildeler bu akşam kalıyorlar, sabah kahvaltı sonrası dönecekler,
güzel bir gündü, sohbetler şakalar günün nasıl geçtiğini anlamadık, Bülent'ten cd hediyemizi aldık, Levent beyin eşinin yaptığı börekler ve Erhan, Mehmet bey ve diğer arkadaşların sıcak ikramları çok güzeldi, küçük guruplar halinde güzel sohbetler oldu, katılan herkese çok teşekkürler ellerinize sağlık

Ömer bey çok geçmiş olsun acil şifalar

Ömer bey geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.Sabah evden soğuk ve sulukar eşliğinde Maltepe sahil buluşmasına katıldım.Buralpdi Levent ustam çorbayı hazırlamış soğuktan gelen arkadaşların içini ısıtmaya başlamışıtı bile.Hemen peşimizden diğer karavanlar yanaştılar ve sıcak çorba eşliğinde sıcak tanışma ve kaynaşmalar eşliğinde karavan ziyaretlari birbirini takip etti.Defender ziyaretimizi sekiz kişi çay içerek yaptık ama ön iki koltuk boştu.Tatlısıyla tuzlusuyla ikramlar eşliğinde muhabbetler fotoğraflar ve Bülent beyin cd hediyesiyle hoşbir buluşma gerçekleşti.Katılımcılara ve güzel ikramlara (ellerine sağlık) teşekkürler.

Gün içinde yaşanan güzellikleri kaçırdım belki, ama akşam katıldığım küçük grupla geçirdiğimiz zaman dilimi, gerçekten çok güzeldi..
Sizleri tanımakta geç kalmış olsam da, teşekkürler bu güzel buluşma için...

Gece koşullarında cep telefonuyla çekilen birkaç foto facebook linkinde..

http://www.facebook.com/album.php?aid=258422&id=656593502&l=a61a47b68a

http://www.facebook.com/album.php?aid=258422&id=656593502&l=a61a47b68a

Sebo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR