2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,032
Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Hee tamam.Yani servisini beğendim devam diyorsun :D... Her zaman...

Etiketler

herkese selam esra abla (Eftalya) suan maltepe sahılde fıldır fıldır karavancıları arıyor ama bulamıyor :D benı aradı orda olan bırı tarıf edebılır mı veya telefon numarasını mesaj atabılır mı esra ablaya bıldırmem ıcın

Maltepe sahilinde köprü var,idealtepe ye dönen köprü,Bağdat cad.geldiğinizi farederseniz geçtiğiniz gibi hemen sağda ama kalan karavan sayısı 2 yada 3.

Erhan abımın karavanından sıcak goruntuler....

untitled.jpg

65757_467228264610_761609610_5674138_5250757_n.jpg

35600_467228189610_761609610_5674136_3884953_n.jpg

Olumsuz koşullarda böyle oluyor iki yıldır; ya bir de bahar havası denk gelse, neler olacak artık siz düşünün... :D

Cavid Sezen

Eyyy karların örtemediği, buzların donduramadığı, yağmurların ıslatamadığı, fırtınaların savuramadığı kahraman karavancılar,
2.toplantınıza da gelemedim maalesef ama her yıl aynı tarihte yaparsanız toplantıyı , bir gün tanrı da şaşırır güzel bir hava bahşeder bizlere elbet ...
Olmaz olur bakarsın !.. :D

Katılan bir çok yeni karavancı arkadaşlarla tanışma fırsatı vermedi kahpe felek...
"barok 6" Ahmet Tuzcuoğlu," hiç" Haldun'a rastlayanadım fotoğraflarda. Ama anoraklarının içine ne kadar da gömülseler Ahmet'i,Salih Çal'ı,Cengo'yu İnsel'i,Levent'i, Yusuf'u seçebildim hayal meyal ama börekleri tatlıları çok net görebildim gözlüksüz bile. ;D

Genç nesil karavan sevdalılarını da bu fırsatta göremedim maalesef.Dünya küçüktür ama İstanbul büyük. Umarım bir yerlerde karşılaşırız bir gün. ;)
Bu dayanışmanın, birliktelik tutkusunun daha uygun koşullarda ve giderek daha büyük katılımlarla sürdürülmesini dilerim. :smiley:
Sevgilerimle,

RÜZGARi

bu güzel ortamın içinde Salih ağbinin getirdiği kek ve kurabiyeler için de çok teşekkürler, tabağın bende ağbi,
bende sadece iki resim var,

DSC01796.jpg

DSC01797.jpg

Defenderdan sıcak muhabbet görüntüleri :smiley: konular ordan olanların malumu :smiley:)))

ma1.jpg

ma2.jpg

:smiley: Afiyet olsun Yusufcum nedemek , seninde resimler şahane çıkmış bizde ona teşekkür ederiz.

:smiley: Levent sucugun yarısını ayırdım sana ... karavanda beklemede:smiley:

Kimi arkadaşlarla karşılaşma şansım olamadı erken ayrılmak zorunda olduğum için ama iki saatliğine de olsa yine karavan ve karavancılık ruhunu paylaşma fırsatım oldu.
Zor ve kısıtlı koşullarda bu etkinliği gerçekleştirenlere ve sıcak sohbetlere teşekkürler.

Dün evden yanınıza gelmeye diye çıktım. Hatta Berk ve Face ile.. tam otopark a yaklaşırken kar tipiye çevirdi. Bende azcık tırstım ve yarın giderim haydi eve dönelim film izleyelim şeklinde bir kıvırma ile rotamı eve çevirdim :D

Bu sabah kalktık baktık havada güzel. Haydi gidelim kahvaltıya yetişelim dedik face oğlan ile. atladık arabaya .. Maltepe sahilinde 3 turdan sonra Kartal civarında Berk'i arayıp yardım istedim :D

Ve sonunda konakladığınız alanı buldum :smiley: Evet sadece alanı bulabildim. Çünkü herkes ayrılmış :D Minibüs vardı çaycı sanırım. O da toparlanıyordu. Buradaydılar dün çok kalabalıktılar bu sabahda 3-4 araç vardı ama gittiler dedi.

Velhasıl kısmet değilmiş çaylar börekler.. Herkesin istediği ortak.. Baharda geleneksel yapın bencede :smiley:

Yakın bir dostumun vefatı üzerine aniden Ankaraya gitmem gerekti.
Buyüzden maltepe buluşmasına geç katıldım,Hepsini olmasada eski dostları görmek,Yenileriyle tanışmak çok keyifliydi.
Bülent kardeşimin cd si,Leventin(güngör)börekleri,Leventin(buripaldi)çorba ve tatlısı,Atilla,Faruk,Ve Şirin ağilesinin güzel sohbetleri için teşekkür eder.
Yeni etkinliklerde buluşmak üzere tüm dostlara selamlar sunarım.

Buluşmaya gittim ama ,burnumu karavanın içinden çıkaramadım,sonra da acil bir telefon geldi ve tekrar dönmek üzere ayrıldım.Ama iş uzadı ve dönemedim.Resimlerde aracım var ama ben dışardaki resimlerde olamadım maalesef.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR