2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,380
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Çilek ve misafiri palamut lakerda.

100_1174.jpg

Etiketler

Sayfaya hareketlilik gelsin diye koydum kardeş daha gece işkembe çorbası,gece kahvesi, sac kavurma vs resimleride var hareketlilik bittiği yerde ara gazı vınnnn. ;) :-* :'(
ulusotomotiv' Alıntı:
mezeci adnan bey bu resimlerde konulmazki :smiley:))

hakki' Alıntı:
fatih bey resimleriçin teşekkürler benim gibi gelemeyenler için iyi oluyo
özellikle kamp ateşi cok güzelmiş ;)

Rica ederim okadar resim çektik bir işe yarasın değil mi :smiley: Ama keşke gelseydiniz :D

Gulmez' Alıntı:
Rica ederim okadar resim çektik bir işe yarasın değil mi :smiley: Ama keşke gelseydiniz :D

cok uğraştım fatih bey ama önceden verilmiş sözler vardı
son dakikaya kadar ümidimi korudum ama malesef olmadı
işallah seneye :smiley:

Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.

10 senedir tadamadığım memleketimin Osmanlı çileği için tekrar teşekkürler Adnan Abi.

mezeci_67' Alıntı:
Çilek ve misafiri palamut lakerda.

Selamlar
Bu geziye bir arkadaşımın misafiri olarak katıldım.Çok büyük emek ve çabanın arasına sıkıştırılmış dostluk ve kardeşlik vardı.
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

sizlerle beraber olmak herşeyden güzeldi, ancak neriman şuanda kıbrısta bulunuyor ben onun adına hepinize teşekkür ederim. ufuk kese olayını buralarda biryerde denesek daha güvenli olmaz mı acaba

Gelemeyen arkadaşlar, gelipte doyamayan arkadaşlar, inşallah seneye diyen arkadaşlar. Artık topuk yaylasında böyle bir organizasyon olamayacak. Çünkü bu doğa harikası yere Fenerbahçe kulübü tesis kuracakmış. :mad: :'( :'( :'(

bu arada trakoff'lu hemşehrilerim ile tanıştığıma çok memnun oldum umarım bundan sonraki organizasyonlarda kardeş klübüm olan trakoff üyeleri ile beraber olmak dileğiyle....

ishaks' Alıntı:
Gelemeyen arkadaşlar, gelipte doyamayan arkadaşlar, inşallah seneye diyen arkadaşlar. Artık topuk yaylasında böyle bir organizasyon olamayacak. Çünkü bu doğa harikası yere Fenerbahçe kulübü tesis kuracakmış. :mad: :'( :'( :'(

Bu fenerlilerlerden çektiğimiz nedir bizim abi yaa

Arkadaşlar, sizlerden ricamız ikili muhabbetlerimizi özelden yapalım, konu dışına çıkmamayı özen gösterelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR