2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,950
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

hazır yiyeceklere geçilmişken nar dönerini ekleyeyim

gezenbilir düzce topuk yaylası 019.jpg

Etiketler

Neriman-Mustafa' Alıntı:
bu arada trakoff'lu hemşehrilerim ile tanıştığıma çok memnun oldum umarım bundan sonraki organizasyonlarda kardeş klübüm olan trakoff üyeleri ile beraber olmak dileğiyle....

bizlerde sizlerde tanıştığımıza memnun olduk...
bundan sonraki organizasyonlarda görüşmek dileğiyle.

Neriman-Mustafa' Alıntı:
bu arada trakoff'lu hemşehrilerim ile tanıştığıma çok memnun oldum umarım bundan sonraki organizasyonlarda kardeş klübüm olan trakoff üyeleri ile beraber olmak dileğiyle....

Slm Mustafa,

Sizlerle tanıştığımıza bizlerde çok memnun olduk. Çok güzel bir organizasyondu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Ayrıca bizleri kardeş klub olarak nitelendirmeniz bizi çok onurlandı. Yapacağız organizasyonları sabırsızlıkla bekliyoruz. TRAFOFF olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.
Tekrar teşekkürler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34983.new#new

İlginizi çekebilir.

ERLER' Alıntı:
Bu fenerlilerlerden çektiğimiz nedir bizim abi yaa

Gezenbilir Ailesini; 3.gezenbilir Festivali için geçen yıl su tutulmaya başlanan, bu yıl hemen hemen abant gölü büyüklüğüne ulaşan ve yaklaşık abant gölünün üç katı büyüklüğünde olacak Taşlıyayla'da SEBEN göleti yakınlarında misafir etmekten Bolu Gurubu olarak onur duyarız :smiley:

Organzasyon için yerel makamlar ile ilgili görüşmeler konusunda da yardımcı olabiliriz...
(Aladağlarda yapılmak istenen Organizasyonun yerel makamlarca kabul görmediği hakkında bir şeyler duydum ne kadar doğru bilemiyorum)

Arkadaşlar, photobucket, imageshack gibi sitelere yüklediğiniz fotoğraflar, bir süre sonra kayboluyorlar. Fotoğrafların forumdan kaybolmaması için, sizlerden ricam fotoğrafları Gezenbilir Fotoğraf Galerisine yüklemeniz.

http://gezenbilir.com/galeri/

Galeri ile ilgili sorun yaşarsanız, aşağıda linkini verdiğim başlık altında her türlü soru sorabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırız.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31710.0

irfan beni ara yada özelden sor ben söyleyeyim biliyosun geçmişde de boluda bu konuda çok sorun yaşandı

cidowsky' Alıntı:
efe abi en genç gezenbilirci bizim ufaklıktı bikerem :D bu abi olmuş gezenbilir :D

Çiğdemcim ve Efe Bey, en genç gezenbilirci konusuna bir katkım olacak sanırım ;)

Gezenbilirde tanışıp evlenen gezenbilirin ilk çifti olarak Behiçefe ve ben çocuğumuzu kamplarda yetiştirmeye kararlıyız, şimdilik benimle beraber katıldı ama yaklaşık 7 ay sonra aramızda olacak miniğimiz :D

Herkesin dediği gibi mükemmel ve özlediğimiz bir organizasyondu, herkese tekrar teşekkürler. Anne adayı olduğum için ben çok atlayıp zıplayamadım ama özellikle Funda ve Ayça'ya beni kanoyla gezdirdikleri için tekrar teşekkür ederim.

Adnan Abimin bu muhteşem balıklarından yemek banada nasip oldu keh keh ;DEllerine sağlık Abicim ;)

100_1149.jpg

PASIFFLORA' Alıntı:
Gezenbilirde tanışıp evlenen gezenbilirin ilk çifti olarak Behiçefe ve ben çocuğumuzu kamplarda yetiştirmeye kararlıyız, şimdilik benimle beraber katıldı ama yaklaşık 7 ay sonra aramızda olacak miniğimiz :D

Allah nazardan saklasın .. Hayırlı olsun canım benim :smiley:

SELAM LAR BEN DAHA YENİ YAZA BİLİYORUM OKULUMDAN ÖTÜRÜ... İLK BAŞTA GEZENBİLİRE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BÖYLEBİR ETKİNLİK YAPTIĞI İÇİN, DAHA SONRA BİZE YEMEKLERDE EMEĞİ GEÇEN HÜLYA ABLAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM, VEDE ADNAN ABİYE HERTÜRLÜ DESTEKTE BULUNDU HELE O BALIKLAR VE ÇİLEK MUHTEŞEMDİ ABİCİM ÇOK TEŞEKKÜRLER ... TABİ Kİ EREN ABİM VE MURAT ABİMİDE BENİ BU ETKİNLİĞE KATILMAMDAKİ DESTEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. ÇOK GÜZEL BİR MOTİVASYON OLDU BANA SINAVLARIM ÖNCESİ......

Sanada teşekkürler Onur özellikle Gezenbilir'e Suzuki gezisi olmasaydı tanışamayacaktık başka kamplarda buluşmak üzere seneye buralarda olursak çileğin şimdiden siparişi alındı. :-\ ::smiley:
orsa' Alıntı:
Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.

10 senedir tadamadığım memleketimin Osmanlı çileği için tekrar teşekkürler Adnan Abi.

PASIFFLORA' Alıntı:
Çiğdemcim ve Efe Bey, en genç gezenbilirci konusuna bir katkım olacak sanırım ;)

Herkesin dediği gibi mükemmel ve özlediğimiz bir organizasyondu, herkese tekrar teşekkürler. Anne adayı olduğum için ben çok atlayıp zıplayamadım ama özellikle Funda ve Ayça'ya beni kanoyla gezdirdikleri için tekrar teşekkür ederim.

Mutlu hikayenizi burada bizimle paylaşırmısınız....:smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35004.msg333210#msg333210

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri