2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,396

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

ergun bey sizde video yokmu ;D ;D ;D

Arkadaşlar festivalden sadece 2 gün sonra 29 sayfanın yazılması ve sayısızca fotoğrafın yüklenmesi, festivalin ne kadar keyifli geçtiğini de gösteriyor. :smiley:

Fakat, photobucket, imageshack gibi sitelere yüklediğiniz fotoğraflar, bir süre sonra kayboluyorlar. Fotoğrafların forumdan kaybolmaması için, sizlerden ricam fotoğrafları Gezenbilir Fotoğraf Galerisine yüklemeniz.

http://gezenbilir.com/galeri/

Galeri ile ilgili sorun yaşarsanız, aşağıda linkini verdiğim başlık altında her türlü soru sorabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırız.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31710.0

bigfoot' Alıntı:
ergun bey sizde video yokmu ;D ;D ;D

Var, varda nedense bir türlü koyamıyorum siteye, Alpslan CD'sini verdi , biraz bekleyin çözmeye çalışıyorum işi...:smiley:

allah rızası için videooooooooo :'( :'(

Ergün bey videoları moderatör arkadaşlardan bir tanesi siliyo sürekli ama nedenini bir tüelü anlamış değilim özelliklede benim aracımın olduğu videolar ve resimler siliniyo bu arkadaşın benimle ilgili bi sorunu var galiba

34sel' Alıntı:
çok ayıp biliyorum ama bir tane bile çekmemisim :(

Nursel hanım hani kano şampiyonlarının zafer resmi? :smiley:

beatrix' Alıntı:
Var, varda nedense bir türlü koyamıyorum siteye, Alpslan CD'sini verdi , biraz bekleyin çözmeye çalışıyorum işi...:smiley:

Abi uğraşma çin işkencesi gibi o.. Bu teknoloji ilerledikçe işler kolaylaşcağına zorlaşıyor. Eskiden yapardık kasedi cd olur biterdi. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Nursel hanım hani kano şampiyonlarının zafer resmi? :smiley:
o an orada bulunamadım ne yazık ki :( zamanlama hatası

yalnız gerçekten zaman alıcı ve zor isler bunlar. profesyoneller için eminim daha kolay. paylaşmanın keyfi ayrı tabii :smiley:

34sel' Alıntı:
yalnız gerçekten zaman alıcı ve zor isler bunlar. profesyoneller için eminim daha kolay. paylaşmanın keyfi ayrı tabii :smiley:

Takılıyorum sadece önemli değil zaten. Emeğinize sağlık. Çok uzun mesai isteyen bir iş. Üstelik kurgulayarak atıyorsunuz resimleri bu dahada emek istiyor. Biz keyfini çıkarmakla meşgulüz :smiley: Tekrar teşekkürler...

ergun abi arabayı hasat etmişin yine :smiley:

Ergun bey daha önce de yazmıştım ama yetkili bir arkadaş okumadı heralde stikır istiyorum eğer parası ile ise hesaba yarırım bibe tihşört istiyorum ERDEK TEN Ömer eğer olursa adresimi veririm

bu arada resim yükleyen herkeze teşekkür ederim o muhteşem festivali resimlerle bizlere yaşatmış oluyorlar

AVCI_77' Alıntı:
Ergun bey daha önce de yazmıştım ama yetkili bir arkadaş okumadı heralde stikır istiyorum eğer parası ile ise hesaba yarırım bibe tihşört istiyorum ERDEK TEN Ömer eğer olursa adresimi veririm

Ömer Bey, zannedersem yanlış bilgi vermemek için arkadaşlar cevap vermemişlerdir diye tahmin ediyorum. Yanılmıyorsam stikırlardan elimizde kalmadı. Tekrar bastırılması gerekiyor. Tshirt konusunda ise yakında arkadaşlar bir açıklama yapacaklardır. Şu an festival yorgunluğunu atmaya çalışıyorlar. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR