2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,395
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

demirbaşların esas yerii :smiley:

gezenbilir düzce topuk yaylası 441.jpg

Etiketler

Tamam pes :D Güzel günün anısına hatıra kalsın ;)

evet güzel günler yaşadık,anılarımız akıldaki hatıralarımız ve çekilen resim-videolar .çok yoruldunuz teşekkürler
Jeep34' Alıntı:
Tamam pes :D Güzel günün anısına hatıra kalsın ;)

çöplerin toplandıgı yerlerden biri;gezenbilirin çevre duyarlı üyeleri böyle topladıgı için moderatörlere iş kalmadı :D

gezenbilir düzce topuk yaylası 388.jpg

Tezzmertek kendinden geçmiş halde ekmek kesiyor.arkadaki kızın bakışına dikkat

gezenbilir düzce topuk yaylası 339.jpg

traktördeki, köpeklere zulüm eden amcamız :( .görmeyenler için

gezenbilir düzce topuk yaylası 400.jpg

tişört ben satıyormuşum gibi çıkmışım ama aksine 3 adet aldım, havva şahit,o sattı :smiley:

gezenbilir düzce topuk yaylası 275.jpg

levent abime (C katip oğlu) bülent kök (kök teknik) abilerime (eftalya) esra ablama (mezeci_67)adnan abime tebriklerinden dolayı teşekkür edrim .

Tekrar merhaba.

İlk mesajımda fazla birşey yazamamıştım. Gezenbilir ekibine, organizasyona destek veren her kuruma ve her katılımcıya tekrar teşekkür ederim. Beni bu güzel organizasyona davet eden eniştem Ömer Günaya, Şarz konusunda yardımlarını esirgemeyen vosdost nickli abime, pazar sabahı bizi gezdiren yol gösteren Ergun abiye de ayrıca teşekkür ederim.

Benim aslında kampla pek ilgim alakam yoktur. Kamp nedeni ile başta biraz gelmekte tereddüt ettim ama gezenbilir forumunu biraz inceleyip hazırlıkları görünce güzel bir hafta sonu olacağını düşündüm. Nitekimde öyle de oldu.

Organizasyona katılmamda ki amacım bol bol fotoğraf çekip kendimi geliştirmekti. Fotoğrafını çekmek için oldukça bol malzeme vardı bende herşeyi çekmeye çalıştım. Ancak yetersiz ekipman (batarya, lens, tripod) nedeniyle biraz zorlandım. Kameramda yanımdaydı hiç birşeyi kaçırmadan bir taraftan video bir taraftan fotoğraf çektim :smiley: Tabii biraz zor oldu.

Pazar sabahı gün doğumunu çektim iyi bir deneyim oldu. Ancak makinanın sensorunde oldukça fazla toz varmış :S Yüksek F değerlerinde fotoğrafta küçük küçük lekeler çıkmış. Birde kocaman toz parçacığı :S Program yardımıyla biraz temizlik yaptım oldu sanırım :smiley:

Video montajı vesayresi biraz zaman alacak "Yetersiz disk alanı" nedeniyle. Diğer fotoğraflarıda en kısa zamanda gönderirim.

bizim araba orda tüpsüz dalış denemesi yaptığı için :D :D eğlenceyi yarıda kesmek zorunda kalmıştık ,
malesef filitremiz ıslanmıştı
ama arkadaşlar güzel geçişler yapmışlardı orda.
paylaşımınız için şimdiden teşekkürler.

efe bey vallahi bekliyoruz :'( :'( :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri