2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,124
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

ferdane gül' Alıntı:
eminim katılırsınız.bende şubatta boluda diaları görüp festivale gelmeliyim mutlaka demiştim;gitmem çok zor oldu ama şartları zorladım ve iyi de kararımı uygulamışım.sivastan offroad oyununa katılan biri bile vardı,bir sonrakine belki beraber gelirsiniz yiğidolar daha da artmalı ;)

Temenniniz için teşekkürler, hayat insana her zaman cömert davranmıyor. Ama gelecek yıl bu hayatla çetin bir şavaşım olacak. Sivas'tan gelen arkadaşım Bülent KÖK. Bu senede beraber gelmek isterdim ama işler izin vermedi. Bu arada YİĞİDOLAR seneye kesin çoğalacak. Selamlar...

Etiketler

Bu muhteşem etkinliğe katıldığım için çok şanslıyım.gerçekten çok eğlenceli ve aktivitesi bol bir festivaldi.organizas
yonda emeği geçen herkese çok TEŞEKKÜRLER.. Adnan abiye muhteşem işkembe çorbası ve çiğdem ve ailesinede beni çay krizinden :D kurtardıkları için ayrıca teşekkür ederim...

derya ne demek sana o kadar kahvaltıyada kal dedik ama oturmadın :D

beatrix' Alıntı:
CIMG3265.png

Bu araç kimin yahu ???

Cuma akşama doğru otobanda gördüm, bakayım derken kaza yapacaktım neredeyse ;D

Çok güzel görünüyordu güneşin son ışıkları altında, ama bu hali de süpermiş...

Sahibi uzun yıllar güle güle kullanır umarım (maşallah dedim yanandan geçerken :smiley: )

pancarmotorcu' Alıntı:
resimdek arkadaşımız mutlu,ya teşekkürler . çadır kurmamıza yardımlarıyla ,nefis yemekleriyle ,tavşan kanı çay demlemesiyle,zeytin yaglı çoban salatasıyla bize renk kattı ;D ;D :D

:D :D :D hasan abi ne demek asıl senin meşhur insan köftelerin!! olmasa ne yapardık :smiley: :smiley: :smiley: ...güzel dostluğunuz ve tüm yardımlarınız için arwin ve sana binlerce teşekkürler...

İnşallah seneye de aynı tarihte olmaz festival. Çünki işim itibarıyla 19-21 tarihleri asla müsait olmuyorum. ya bir hafta erken ya bir hafta geç olursa şahane olur bende gelebilirim. Lütfen lütfen lütfen seneye de aynı tarihte olmasın gelemeyenleri de düsünün ne olur :smiley:

cidowsky' Alıntı:
derya ne demek sana o kadar kahvaltıyada kal dedik ama oturmadın :D
canım sağolun .daha ne olsun börek çay.annenin ellerine sağlık. keyfim gıcırdı yani ;D

o börek hazırdı ama şekerim :D iyi gitti ma çay ya çok güzel olmuştu anne eli değince başka oluyo :D

Salı akşamı ( 16 haziran ) saat 23:30 gibi yollara düştük..
Bu akşam ( 22 Haziran ) saat : 21:30 da evimdeydim.. Festivalin ardından bir gün daha kendimize gelelim , biraz daha keyfini çıkarım diye kalan gruptanım :D
Bitmesin dediğim bir haftaydı. Hazırlık aşaması da katılımcı ve yönetici arkadaşlarımla geçirdiğim zamanda mükemmeldi.

Emeği geçen herkese , katılan tüm dostlarımıza , katılamayan ama yürekleri bizlerle olan herkese... TEŞEKKÜRLER :smiley:
Genel itibari ile kurallara uyulduğundan sorunsuz bir haftasonu yaşadık.
Ayrıca çevreye, doğaya gösterdiğiniz saygı içinde bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Dün hemen hemen herkes gittikten sonra aldık ellerimize büyük çöp torbalarını başladık tüm alanı taramaya. Neredeyse hiç kimse çöp bırakmamıştı. Gezebilirci budur işte dedik :smiley:

Seneye daha güzel bir festivalde birlikte olmak ümidi ile.

(not: Fotoğraf oldukça çok ama müsadenizle önce biraz dinlenme... :smiley: )

Jeep34' Alıntı:
Herkese tekrar merhabalar. Tüm arkadaşlarımın olumlu mesajlarını okuduktan sonra tüm yorgunluğum bir anda gitti. Aylardır tüm yönetici arkadaşlarımızla çalıştığımız bu festivalin , bu şekilde sevindirici bitmesi benide çok memnun etti. Hepinizin ayaklarına sağlık.

Pazar öğleden sonra, herkes toplanırken katıldığım için festival hakkında yorum yapamayacağım ;D

Ama festival alanından en son ayrılanlardan biri olarak bu organizasyonda görev alan, emek veren arkadaşlarımın ne kadar bitkin, yorgun ama bir o kadar da mutlu olduklarına bizzat tanık olabildim :smiley:

Böyle büyük bir organizasyonun sorunsuz ve unutulmaz olmasını sağlayan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim...

sırtımda çantam izmir-düzce 10 saat , dönüşte otobüs bulamayıp şehirler arası aktarmalarla 13 saatlik dönüş
çokça değdiğini düşünüyorum.

beklentim yoktu ama çok keyif aldım, her anı dopdolu büyük emek harcanarak hazırlanmış bir etkinlikti.

t-shirt'ü hatıra olarak saklayacağım.

emeği geçen herkese ve tüm paylaşımcılara çok çok teşekkürler

Organizasyonda emeği ve katkısı bulunan herkese ve tüm katılımcılara çok teşekkürler.

herkese selamlar....
bu guzel organızasyonu kacıranlar ıcın yazık oldu cok guzel ve keyıflı bır ortamdı...
gunesten kavruldugum ıcın fotografları henuz yukleyemedım :( en kısa surede sizlerle paylasacagım....

Metehan seni tebrik etmek istiyorum.harika bir co pilotsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR