2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,124
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

...

100_1306.jpg

100_1310.jpg

100_1324.jpg

100_1325.jpg

100_1327.jpg

Etiketler

Herkese tekrar merhabalar. Tüm arkadaşlarımın olumlu mesajlarını okuduktan sonra tüm yorgunluğum bir anda gitti. Aylardır tüm yönetici arkadaşlarımızla çalıştığımız bu festivalin , bu şekilde sevindirici bitmesi benide çok memnun etti. Hepinizin ayaklarına sağlık.

Alan temizliğini yaptıktan sonra, tırmanma duvarı ve diğer araç gereçlerle sabaha karşı İstanbul'a dönebildik ve yeni uyandım :smiley: Keyif aldığınızı görmek beni çok duygulandırdı. Amatör ruhla hazırladığımız bu etkinliğimiz, daha iyisi olacağına inandığımız gelecek festivallerimize ışık tutmuştur.

Oyunlarda alınan dereceleri ve sıralamaları hazırlayıp bunu forumdanda duyuracağız.

Tüm katılımcılara Gezenbilir yönetimi adına teşekkür ederim.

keyifli bir geziydi emeği geçen herkeze teşekkürler :smiley:

kano turunda sanırım rekor berk ile ikimizin 23 saniyede kano turunu tamamladık :D :D

Çok güzel bir etkinlik olmuş :smiley:
Foto ve video paylaşımları için teşekkürler. Sevgili Uğur'u ve bu güzel ve kusursuz organizasyonda emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum.
Seneye biz de umarım bu güzellikleri yaşama fırsatı buluruz.
Herkese sevgiler
Erdal

muhteşem!!! geçen bir festivalin ardından : yüzümde kocaman bir gülümseme,ciğerlerimde bol oksijen ve kalbimde bu güzel aile içinde kazandığım arkadaşlıklarla döndüm ...bütün bu güzellikleri yoğun çalışmaları ve güleryüzleriyle bizlere yaşatan tüm gezenbilir yöneticilerine çok ama çok teşekkürler yüreklerinize sağlık ...:smiley: :smiley: :smiley:

ferdane ya senin doğum günümüydü cuma günü biz o saatte çadır kurmak işiyle meşgulduk ve uçurdugunuz kalp balonu gördük ama ne olduguna açıkçası anlam verememiştik doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu ve gezenbiilirli yıllara :D

arkadaşlar offroad yarış fotolarını isteyenler bana bildirirse gönderirim. dosyalar büyük olduğu için buraya ekleyemedim..

19-4.jpg

evet canım çok teşekkür ederim;benim içinde çok farklı ve hoş bir doğum günü anısı olarak kalacak.yanan dilek balonu bazılarını yangına neden olur diye endişelendirmiş ama bunlar yurt dışında çok yaygın ;) .erken gelebilseydiniz Ankaradan hazırlayıp getirdiğim pastama da yetişirdiniz.artık başka bir etkinlikte sizlere de hazırlarım ;)
cidowsky' Alıntı:
ferdane ya senin doğum günümüydü cuma günü biz o saatte çadır kurmak işiyle meşgulduk ve uçurdugunuz kalp balonu gördük ama ne olduguna açıkçası anlam verememiştik doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu ve gezenbiilirli yıllara :D

metehan-arz' Alıntı:
Kusura Bakmayın.Biz yarışlara Katıldık ama Sabah 13:00 gibi Ankara'ya döndük...Acaba Puanlar ve Hediye Kazananların Listesi Olcak Mı?

Evet olacak. Fotoğraflarla Festivali anlatan giriş-gelişme- sonuç türü bir sunum hazırlanıyor. Puanların ve sıralamanında olacağı bu konu başlığında, Gezenbilir Fotoğraf grubu yöneticilerinin çalışmaları sergilenecek.

Jeep34' Alıntı:
Evet olacak. Fotoğraflarla Festivali anlatan giriş-gelişme- sonuç türü bir sunum hazırlanıyor. Puanların ve sıralamanında olacağı bu konu başlığında, Gezenbilir Fotoğraf grubu yöneticilerinin çalışmaları sergilenecek.
Teşekkürler...

Bu güzellikleri yaşayabilen şanslı arkadaşlarımı kıskanıyorum. İnşaallah gelecek yıl olacak şenliğe katılabilmek için elimden geleni yapacağım.

eminim katılırsınız.bende şubatta boluda diaları görüp festivale gelmeliyim mutlaka demiştim;gitmem çok zor oldu ama şartları zorladım ve iyi de kararımı uygulamışım.sivastan offroad oyununa katılan biri bile vardı,bir sonrakine belki beraber gelirsiniz yiğidolar daha da artmalı ;)
byseyyah' Alıntı:
Bu güzellikleri yaşayabilen şanslı arkadaşlarımı kıskanıyorum. İnşaallah gelecek yıl olacak şenliğe katılabilmek için elimden geleni yapacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR