2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,927
Ynt: Adriyatik gezisi Podgorica, İşkodra, Manastır

güngör' Alıntı:
Hoşgeldiniz;

Bukadar uzun rotada büyük ve kalabalık katılım sayınızla başarılı şekilde tamamlanmasından mutlu oldum.
Tüm katılımcılara selam ve sevgiler.

Evet bu tesbit hakikaten en doğru tesbit, tekrar hoş geldiniz...

Etiketler

Hoşgeldiniz!... :smiley:
Grup gezisi, yurt içinde bile çeşitli zorlukları içerir; yurt dışında ise bu zorluklar, katlanır. Önderlik eden ve katılanları kutlarım.

Cavid Sezen

erdal bey hoş geldiniz bu güzel paylaşım için teşekkür ederim sizlerin sayesinde içimizdeki "gezginci" ruhu hep canlı kalıyor.

necmi durmaz

Bu uzun gezinin verdiği tecrübe hiç birşeyle ölçülemez.Umarım keyfinizde aynı derecede çoktur.Hoş geldiniz ,umarım birileri dia çekmiştir bir kampta gösteri olarak izleyebiliriz.

Ynt: Adriyatik gezisi Asprovolta, Üsküp

Erdal abi çekme karavanımla size katılmayı çok arzu ettim ancak o akşam silivri civarında başlayan yağmur beni yaklaşık iki saat geciktirdi.Gece geç olunca bende otobandaki metro tesislerinde konakladım.Sabah ise siz ipsala sınırına vardığınzda ben yaklaşık üç saat uzakta idim.Sizin gezi proğramınızı aksatmak istemedim.Kavalada karşılaştığımızda ise saat 6 civarı idi çocuklar yorgun olduğu için batis plajındaki terra kamping te konakladık.inşallah başka bir gezide beraber oluruz selamlar

Fotoğraflar çok güzel, gerçekten hayalimi gerçekleştirmişsiniz, keyifli geziler diliyorum. Umarım döndüğünüzde de daha detaylı izlenimlerinizi paylaşırsınız.

Erdal Bey hanimefendinin size selami var. :D

IMG_5723.jpg

Ynt: 2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Çok hoş görüntüler, güzel anılar...

Hoşgeldiniz demeye dahi fırsatım olmadı, sanırım teknik bir problemden dolayı bu konunun ilk iki sayfasını görüntüleyebiliyordum ancak. Konulara cevap yazıldığında uyarı maili gelmiyor, haber ver butonu da çalışmıyor. İçimden de "neden gezinin geri kalanını yayınlamadılar acaba?" diye düşünüp duruyordum.

Bu yıl yurtdışı geziler açısından bereketli bir yıl oldu.

Güzel anılar kadar "başarmış olmanın haklı gururu" da önemli sanırım. Geziye katılanlar ne kadar böyle düşünür bilemem ama, yıllardır ülkemizi dolaşan yabancı karavan gruplarına bakıp bakıp özenen ben, bu gezi dolayısıyla gerçekten gurur duydum.

Emek veren, organize eden ve katılan herkesi tebrik ediyorum.

Paylaşımlar için ayrıca teşekkürler...

Çok keyifli bir gezi olduğu fotoğraflardan belli, tebrik ederim, ailemin o bölge göçmeni olmasından dolayı ayrıca heyecanlandım. Az önce eşimle acaba henüz karavanımız olmasa bile atıp çadırımızı bagaja, bayram tatilini Balkanlarda keşifle geçirebilir miyiz diye plan yaptık, yapabilirsek hem fotoğraflarını, hem de kamping detaylarını paylaşırız.

Güzel resimlerle süslenmis bir ani. Gezdiginiz yerlerde, böyle bir geziyi 8 karavanla yapabilmek büyük basari. Avrupali karavancilar (belki Italyanlar haric) daha ikinci günde en az dört guruba ayrilirlardi. Zevkle okudum, tesekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR