2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,012
Ynt: 2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Gezinizi keyifle takip ettim. Anlatımlar ve aktarım için teşekkürler.
Geçen yıl Anatolia Vosvos Derneği olarak Atina'ya kadar 2 hafta kamplı gezmiştik. 2012 hedefim Adriyatik kıyıları ve Balkanlar. Umarım vakit ve nakit ayırıp gerçekleştirebilirim :smiley:
Saygılar.

Etiketler

Ynt: 2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Çok canlı ,cıvıl cıvıl birbirinden güzel fotoğraflar .Umarım ileride bizimde dahil olabileceğimiz türden organizasyonlarınız olur .

Bu arada navigatör ana caddeler hariç Yunanistan ve Makedonya'da pek işimize yaramadı diyebilirim .Üsküp'te haçın olduuğ yere biz akşam saatlerinde çıktık .tabi rakım yükselip gün geceye dönmek üzere olunca ince kıyafetlerle üşüdük.Üstüne birde 20 dakikalık bir molaya denk geldik ve teleferik sırasında ekstradan bekledik .Muhtemelen teleferik bakımı içindi .
Üsküp'te hanımlar nereden alışveriş yaptılar ve neler aldılar merak ettim doğrusu ?Benim kızkardeşim şu anda orada havalimanı inşaatında görevli .Biz üç gün ev keyfi yaşadık.Ramstore'dan da bir kaç hediyelik eşya aldık .Ohrid' de inci meşhumuş .Mercan takılarda güzeldi

Emeğinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR