1998 Land Cruiser FJ80

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,268
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

abi süper olmuş çok hoşuma gitti böle bi arabayı ne kadar fiyata verirsin tahminen ??
 

Etiketler
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

40.000 ytl ye hayırlı olsun,şuan yaptırmaya kalksan 15.000 ytl aksesuar var,satıp ne alıcan dersen.AYNISINI :smiley:.Espiri bir tarafa aracımı aşırı seviyorum,eğer birgün satarsam (Allah sattırmasın)Gider 8 silindirlisini alırım hemen,başka araca binemem.
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

abi senin arabanin sımdı manevi değeri çok yüksek sen günlerini verip yaptırıyosun!! kolaymı öle satmak! : D
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Ya ukalalık gibi algılanmasın ama sayısız aracım oldu ve hepsinede çok titiz baktım ve sonraki sahiplerinide satarken özenle seçtiğim için gönül rahatlığıyla verdim.Ama araç bu sonuçda,şuan satma gibi asla niyetim yok ama olurda biri gelip almak isterse(sadece almak ve binmek için deyil,değerini bilen)veririm.Çünkü gene gidip Lc alacağım ve onuda yaparım.Sattığım araçları verdiğim temizlikde görünce daha da mutlu oluyorum.Kimse inkar edemez ,erkeklerin araçlarıyla duygusal bağları oluyor ama az ama çok,benimkisi biraz fazla ama ben çok mutluyum.Ayrıca arabam güzel ve tek diye kalkıp değerinden fazla isteyemem sonuçda alacağım cevap yaptırmasaydın kardeşim olur.Üzerindekileri yaptıracaksa alacak kişi yapılmış hazır var.
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

evet aynen öyle abi hem sonra adam sana hazir yapılmış arac veriyor sen sadece alıcaksın hazır yaPılmıs zaten aldıktan sonra arabanı koruyacaksın temiz kullanıcaksin : )
 













Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

tugsan bılıyosun senın pajero senden sonra bana gectı land roverı kacırdım ama toyota nın pesındeyım)))))))))))
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,213
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst