1998 Land Cruiser FJ80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,237
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Karda: 40/42+ yüklüyseniz
Bol çamurlu arazide: 38+ yüklüyseniz
Kumda:Şamrel yoksa 24/26
Asfalt+hafif çamur:34

Bunlar bizim sorun çıkarmadan kullandığımız terçihler.Ama şart deyil.Zaten lastik basıncı fabrikasyon standart arabalar dışında,araca yapılan deyişikliklerle orantılı oynar.Onun için araçda kompresör yardımıyla uygun arazi koşulunda hava ayarı yapmak en doğrusu.

Etiketler

tuğsan abi nasılsın hayırlı günler abi ladayı sattıgımı biliyorsun ama yeni aldığın pajero için birkaç parçaya ihtiyacım var nasıl bulubilirim. sinorkel, iki ön kapı camları için rüzgarlık, tavan bagaj orj ayakları ,birde kilitli defransiyel arka = abi kilitli defransiyel'in yolda giderken araca herhangibir zararı yada araç üzerin de herhangi bir fark oluyormu bilgin varnı. 1993 model pajero 2.6 tek kapı...

Pajeroyla ilgili kartal sanayide İlfer oto var/İlyas usta varsa onda vardır parçaların.Kilit olayına gelince 100% kilit takma derim asfaltda tutar hemde ona özel aks takman lazım standart aksını tarar. 80% ols yeter bana göre.Toyota olsa hertürlü yardıma hazırım ama pajeroda birdek İlyas ustayı bilirim.

umutcelikel' Alıntı:
O zaman abicim hemen Toyota sorusu geliyor...Benim 92 Hilux'a arkaya orjinal Toyota LSD taktırdım...Öne herhangi bir modelden LSD taktırma imkanı yokmudur? Varsa hangi modellerinki uyar?

ahahahahahah niyekine? ;D

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
fazla kilit göz çıkarmaz ;D

;D ;D ;D

Taktırırsan buna en çok ben sevinim , yanımda çift kilitli , vincli (birde MT leri olsa) bir toyota hilux, tırsma katsayısı direk yarıya iner ;D

Fabrikasyon çıkışlı önde kilit olan Hilux görmedim ve duymadım,yurtdışı forumlardaki arkadaşlarada sorarım ama ARB airlocker alıp rahatlıkla uygulayabilirsiniz.ARB nin sitesinde bulabilirsiniz.Doğru uygulanıp kullanıldıkdan sonra airlocker bence eniyisi.

Valla nediyim,müsait bir zamanınızda gerçek kilidi kullanın derim,LSD le çok ciddi fark vardır.Ama siz Lsd den memnunsanız böyle devam edin,fiyatlar öyle yapacak birsey yok,yurtdışındanda getirtseniz max 200dolar oynar.Kendi aracım diye söylemiyorum ama haftasonu yarışda öyle yerlere girdikki 100% kilidi ve swamper lastiği olanlar bile zor geçti ben sanki düzyolmuş gibi tırmandım,batmadan geçtim heryerden hemde AT lastiklerle.Şuan hala yıkatmadım tamponumda çamur birikintileri var.Derinliği siz tahmin edin.Ama gene söylüyorum siz memnunsanız ve ben öyle yerlere zaten çok girmem diyorsanız gerek yok tabiki.

Aracın son fotoğrafları.

Ankara Resimler 166.jpg

GetAttachmentCAH5HYIK.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR