1998 Land Cruiser FJ80

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,207
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

48802-60060
48802-60050
viraj demir lastikleri ebayda goren olursa link verirse sevinirim.
 

Etiketler

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Yahoo 10 MB üstünü kabul etmiyor dolayısıyla
genel download linkini veriyorum.

Selamlar...

http://forums.bauchan.org/portal/downloads.php
 





Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Verdıgım kod o zaman komple askı rotuyla beraber bana da bir tek lastikler lazim tek lastik yok dediler. aracin on takimi komple orj bozulan birtek lastikler komplesinin fiyati 500 tugsan hangı servıs alalim ordan sgl.
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

mücahit abi dün ben bir tamirciye uğradım tanışmak amaçlı garajında hep çevre ve orman bakanlığının arabaları vardı bu tarz araçlara büyük ilgisi var bana sadece viraj demir lastikleri bozuk kesin değişmeli dedi tanesi 75 olur dedi 4 adet değişmesi gerekiyormuş eğer siz bulamazsanız bende ordan alır size gönderebilirim. sen bunları değiştir arabanın tadından yenmez dedi gerçi benim 4 tanede kesin amortisör almam lazımmış sizin bilginiz varmı ortalama fiyatı nedir. bana 125 dedi ama.
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

lastik için bakalim bulamazsam isterim senden amorstor için alece etme derim yukselecek üç araç var. belki degişmiş olan vardir. onun hariçinde sendekileride burda yaptirabiliriz. istersen sertlikleriyle de oynariz. karar ver fiyat alirim ben senin için.
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

mücahit abi benimkiler bitmiş araba beşik gibi sallanıyor ağustosta muayenem var senden haber bekliyorum ozaman uygunmudur.
 




Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

o konuda bilgi eksikliğim var sen ne önerirsin seçilen sertlikler nelerdir yada ne yapsam doğru olur.
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Mücahit parça konusunda AKSOY 'a sordun mu ? istediklerin orada mevcuttur belki?
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

http://img132.imageshack.us/my.php?image=11052009083.jpg
http://img132.imageshack.us/my.php?image=11052009084.jpg
http://img132.imageshack.us/my.php?image=15052009089.jpg
bitmemiş bagajin resimleri
son resimde ikisi bir arada
(resimlere biri bir el atarsa sevinirim beceremedim yuklemeyi gene)
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Portbagajdaki öndeki parça uzayıp arkadaki kısmamı giriyor ?
 




Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Hangi oran ne kadar doğrudur onu soyliyemem bu araç için neticede yol ve arazi tecrübem pek yok bu araçla ama olayın mantığını açıklıyım sana amorstor bildiğin gibi yağla çalışıyor. İki tane hazne düşün. Araç salınım yaptığında kasa aşağı basmak istediğinde alttaki yağ yukarı çıkmak istiyor iki haznenin arasında bir kapak var bu kapağın üzerinde delikler var. Yağın çıkış hızını bunlarla belirliyorsun. Delik sayısını arttırarak yumuşatabilir azaltarak sertleştirebiliyorsun. Basit açıklaması bu oran olarak yüzde veriliyor. Turkiyede koni bile yokken biz böyle yapıyorduk. Beylerbeyi virajını flash s le 110 la dönmüşlüğüm var. Araç kibrit kutusu gibiydi. Ondan sonraki 306 gti ile full yapılı olmasına (koni yay 35 yanak lastik) o hızla bir daha dönememiştim. Ama bir şey daha standart ayarlar bana yeterli dersen orj en iyisidir.
İlker aksoyun teli varmi. Ben bu araca daha yetkili servis haricinde hiçbir yerden parça alıp takmadım. Serviste uçuyor bazı konularda.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,974
Kayıtlı Üye Sayımız
172,097
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst