Ynt: 1998 As 250 4x4 Kamyonet
Merhabalar arkadaşlar,
Sakarya-Hendek te bende yaklaşık 6 ay gibi bir süre 4x4 çift kabin 250 doç kullandım.
Tamam yeni nesil özellikle uzakdoğu kökenli araçlar çok konforlu vede yakıt yönünden mutlaka tasarruflu bu konu hakkında hem fikiriz sanırım.
Ben o 250 lik çift kabin doçla nerelere girip çıktım şaşarsınız.En basit mısır hasadı yapıldıktan sonra tarlalar arasında giderken bir kanala düştüm uğraş didin arkadaşım telefon edelim traktör isteyelim dedi hayır dedim (işin içinde rezil olmak var) benim bildiğim doç buradan çıkar dedim vede çıktım işime devam ettim.Tabiki diğer araçlarda çıkarlardı belki daha kolay bile.
Hendek ve Akyazı'nın köylerinde harita ölçüsü yapıyorduk mısır uzamış gitmis ben kasayı tahtayla kapatıp altın ayaklarının yerini ve kör poliğon olarak kullanacak olduğum yeri çiviyle işaretlemiştim, kasaya kör poligon atıp ölçüye devam ediyordum inanın hiç ölçü revizyonu çıkmadı.
Hani yurt dışında çok farklı araçları kablo filan işlerinde kullanıyorlarya bende kadastro ölçü işlerinde kullandım, sanırım bu bir ilk olmuştur.Seviyorum doç'ları.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.