Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın gezenbilir üyeleri kısa bir ayrılıktan sonra aracın bitmeden en son şeklini sizlerle paylaşmak istedim resimleri eklerken yapılan işlemleri yazmayacağım sadece resimleri eklemekle yetinecem belki nedenini soracaksınız ama orası bende kalsın saygılar
Merhaba Özkan, süper olmuş , tamponlar senin imalatınmı yoksa hazır mı aldın?
Vinc , ön tampon, güneşlik ve anten çok yakışmış, arka tamponun yere yakın olması sorun olmaz umarım....
özkan kardeşim emeğine sağlık güzel olmuş fakat arka tampon bana çok tuhaf geldi sitede orjinal demir arka tamponun ölcüsü olan arkadaş varsa ondan yaptırman çok iyi olur diye düşünüyorum
sizlere yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle arka tampon tamamen benim kendi düşüncem ve fikrim ön tamponu imal ederken arka tamponun şekli kendiliğinden kafamda şekillendi ve hemen imalatına başladık.oguzbey sizin sorunuza ise stepneyi ise tavana yapacağım port bagajın üstüne monte edeceğim
Sevgili Özkan kardeşim aracını iyi günlerde kullanırsın inşallah çok yakışıklı bir araç olmuş sana yakışır bir araç sevgili kardeşim sana bir sorum olucak şöyleki ben şu an,da bir alfa romeo 147 kullanmaktayım bu sene aracımı satıp bu aracın yeni modelini alıcam acaba sevgili kardeşim ben,de aracımı yerden 4 veya 5 santim kadar yükseltip tavan çıtası takıp moda deyimle şehirli bir suv crossover havası vermek istiyorum acaba bu işlemler böylesine binek araçlar,dada uygulanıyormu senin işlemini yaban ustaya baş vursam ilgenirmi, kardeşim Allah rızası için bir cevap yazarsan beni çok mutlu edersin sevgiler saygılar bütün güzellikler seninle olsun
Sevgili Özkan kardeşim verdigin bilgiler için saol var ol Allah razı olsun dediklerin kesinlikle dogrudur ama var ya yanlış anlama lütfen hayallerim ve brojelerim suya düştü fakat bazı arkadaşlar belirli mesafeler,de yani beş veya 4 santimi aşmassa problem olmaz demişti fakat senin sözlerin benim için bir senettir güzel kardeşim umarım hayatta ne dilegin var,sa olur kardeşim birkez dağa teşekkür ederim ama olurya farklı söylenimlerin olursa lütfen zahmetolmas,sa ilet lütfen sevgiler güzel kardeşim Özkan çetin
dediğim gibi kemal kardeş binek raçların yapılışı suvlara göre tamamen farklı siz aracı 1 cm dahi kaldırmayı düşünseniz bile aracınız için tehlike arz
edecektir düşünşünün bikere otobanda gidiyosunuz ve aracın orjinal haliyle yapacagınız yolculuk mu daha güvenli yoksa yükseltimiş hali ile yapacagınız yolculuk mu karar sizin kemal bey bence aracınızı satıp yerine güzrl bir suv arac alıp istediğiniz gibi hayallerinizi gerçekleştirin derim size
buda aracımın evrim geçirmeden önceki ilk arazi deneyimi burda biraz nazlandı hanım kızımız bana ogun az çektirmedi ama sonunda battığı yerden çıkmasınıda bildi hanım kızımız
bu yükseltme çok pratik ve çok güzel olmuş bilgi ve emek katanların ellerne sağlık.
acaba tek kapı 93 model vitaraya da olurmu bu parçalar ve olursa eğer kalıpları var madem set olarak benim arabaya da yapa bilinirmi yapılabilinirse yaklaşık maliyeti ne olur
ilginiz için teşekkürler.