1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suzuki 96 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,123
Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (19-21 Haziran 2009)
Özkan geziderken 1000'e yakın kişinin gelecegi Festivalimizdenmi bahsediyorsun yoksa.. ;)

Etiketler

evet hocam düzce festivalinden bahsediyorum orda ne zaman olmamız gerekiyo 18 mi 19 mu ve düzcede nerde toplanılacak

Özkan çok güzel görünüyor, çok farklı bir araç oldu senin vitara, böylesi bu memlekette kolay bulunmaz, tekrar hayırlı olsun,artık bir nazarlık gerekir bu arabaya, kazasız belesız, sürüşler...

Özkan Suzuki Vitarax'ın çok güzel olmuş festivalde buluşalım en güzel yemek kokusu nerden geliyorsa ben ordayımdır.
sana meşhur osmanlı çileği yedireyim biz 19 haziran cuma günü öğleye doğru kamp yerinde oluruz. Göremezsen ,kokuyu alamazsan telefonu çaldırırsın.

özkan bey konuya yükseltme diye başlamışsınız ama canavar bir suzuki çıkartmışsınız ortaya tebrikler :smiley:
detaylı anlatımınız içinde ayrıca teşekkürler

bol çamurlu günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

sezgin bey yorumunuz için teşekkür ederim ama bu daha başlangıç esas canavarı 1ay sonra yaratacam daha bitmedi sırada motor modifikasyonu var saygılar

Merhaba, 1996 model Vitara Wagon aracıma 235/75/15 lastik takmak ve bu lastiği sağlıklı kullanabilmek için bir miktar yükseltmek istiyorum. Forumdaki tüm yükseltme mesajlarını okudum. Forumda da sıkça ismi geçen özel bir Suzuki servisinde yükseltme yaptıklarını ve sadece yaylara takoz uygulayarak 5 cm kadar yükselme sağlandığını söylediler. Mesajlardan izlediğim kadarıyla sizler yükseltme için amortisörler ve arka diferansiyelede takoz koyup ön diferansiyel tutucularında da değişiklik yapıyorsunuz. servisteki uygulamanın olumsuz bir yan etkisi var mıdır. sadece yaylara eklenen takozlarla yapılan yükseltme büyük ebat lastik kullanımı için yeterli midir?

Taner bu sizin nasıl bir şey istediğinize bağlı aracınızı get kullanarakte yükseltebilirsiniz ama takoz kadar dayanıklı ve saplam olmaz ve size bir çözüm getirmez eğer bana soracak olursanız size takoz kullanmanızı tavsiye ederim malzeleri temin konusundada size yarımcı olurum saygılar

Taner bey merhabalar, mesaj içerigindeki sorularınız için Suzuki Bölümü içinde yeni bir başlık açıp bu mesajınızıda taşıyabilirsiniz. Böylece hem sizin sorularınıza özel cevaplar gelir, hemde Özkan bey'in konusu ve gelen cevapları sizinkiler ile karışmamış olur. İyi forumlar. ;)
Hakan Irıklı

tenir' Alıntı:
Merhaba, 1996 model Vitara Wagon aracıma 235/75/15 lastik takmak ve bu lastiği sağlıklı kullanabilmek için bir miktar yükseltmek istiyorum. Forumdaki tüm yükseltme mesajlarını okudum. Forumda da sıkça ismi geçen özel bir Suzuki servisinde yükseltme yaptıklarını ve sadece yaylara takoz uygulayarak 5 cm kadar yükselme sağlandığını söylediler. Mesajlardan izlediğim kadarıyla sizler yükseltme için amortisörler ve arka diferansiyelede takoz koyup ön diferansiyel tutucularında da değişiklik yapıyorsunuz. servisteki uygulamanın olumsuz bir yan etkisi var mıdır. sadece yaylara eklenen takozlarla yapılan yükseltme büyük ebat lastik kullanımı için yeterli midir?

özkan bey araç süper olmuş elinize sağlık fakat bol çomurlu akrobasi haraketli fotoları bekliyoruz acil. :D ;)

özkan kardeşim araban gerçten güzel olmuş çok emek harcamışsın güzel bir araç ortaya cıkmış

Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim ama araç şuan benim için görsel açıdan güzel oldu.Düzce ve Fatsa gezileri bana aracın daha hazır olmadığı kanısını gösterdi ve aracta büyük bir sıkıntı olduğunun farkına vardım bu sıkıntı ise motordan kaynaklanıyo ve daha öncede belirttiğim gibi aracım motor istiyo bu yüzden sizlerin istediği akrobasi hareketlerini resimleyip gönderemiyorum ama çok yakında motot yaptırmaya gidecem ve ayrıcada çift turbo modifikasyonuda yaptıracam şuan herşey hazır beni bekliyo herkesden sabır bekliyorum saygılar özkan çetin

Sezgin bey inanın ben sizden daha çok merak ediyorum onu kullanmak büyük bir duygu olsa gerek az kaldı kardeşim düğün izninden döndüğü zaman sizlerle paylaşacam inşallah saygılar

Sayın gezenbilir üyeleri biliyorum araca yapmayı düşündüğüm turbo modifikasyonunu merakla bekliyosunuz ama üzülerek söylüyorum şaun için bu hayalimi gerçekleştiremiyorum çünkü eşim ve annemden gelen baskılar yüzünden kendime ikinci bir araca almak zorunda kaldım ve bu iş için ayırmış olduğum parayı yeni almış olduğum honda city marka araca vermek zorunda kaldım bu yüzden yeniden gereken meblayı biriktirene kadar turbo hayalimi şimdilik ertelemek zorunda kaldım sizlerden özür dilerim saygılar özkan çetin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR