1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asyaasrın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,627
Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

Resimleri duzenledim ve ustlerine gerekli aciklamalari yaptim

Etiketler

Bu araç 100 km de kaç litre lpg yakıyor şehir içi şehir-şehirdışı?

s40euro Resimler ve detaylı anlatım çok güzel olmuş elinize sağlık güle güle kullanın kazasız belasız işallah..

tahaozak' Alıntı:
Bu araç 100 km de kaç litre lpg yakıyor şehir içi şehir-şehirdışı?

Su anda roket teli tabir edilen Kickdown Cable ayarsiz olmasindan dolayi biraz yuksek vakit bulup arabayi lifte alsam onu da ayarlayacagim.

ROMAZ' Alıntı:
s40euro Resimler ve detaylı anlatım çok güzel olmuş elinize sağlık güle güle kullanın kazasız belasız işallah..

Tesekkurler

Cumlemize kazasiz belasiz bol camurlu kullanimlar

Benim canavarda Tartarini takılıydı aldığımda ve halen kullanıyorum. Bir kere montajdan kaynaklanan (kabloyu yanlış yerden monte etmişler oda yanıp şase yaptırmış) sorun yaşadım onun dışında hiç bir problem çıkarmadı. Ama yeni araç alsaydım ve tüp taktıracak olsaydım Prince den başka taktırmazdım. Ustanın bana dediği Prince toplama bir marka bütün markaların ne parçası kaliteli ise onu kullanıyormuş. En sıkıntısız en iyi tüp princes.

diablo2barbar' Alıntı:
Benim canavarda Tartarini takılıydı aldığımda ve halen kullanıyorum. Bir kere montajdan kaynaklanan (kabloyu yanlış yerden monte etmişler oda yanıp şase yaptırmış) sorun yaşadım onun dışında hiç bir problem çıkarmadı. Ama yeni araç alsaydım ve tüp taktıracak olsaydım Prince den başka taktırmazdım. Ustanın bana dediği Prince toplama bir marka bütün markaların ne parçası kaliteli ise onu kullanıyormuş. En sıkıntısız en iyi tüp princes.

Prinz toplama degildir. Bu isi en iyi yapanlardan biridir ve fabrikalara OEM supplier dir.

Ama bence artik markasini satiyor.
Sahsi kanaatim tamamen iskembe-i kubradan atmaca hic bir bilimsel veriye dayanmamaktadir

mjeliada' Alıntı:
kısa zamanda görüşüp bilgi alacagım. anlaşılan bu iyi usta istanbulda. ankaradan istanbula gidiş dönüş yakıt parasınıda ekleyince 2.400 tl bana oluverir 2.800 2.900 :smiley: sanırım yine ankarada prins taktıracagım bir yerden para bulup
merhaba bmd 8 silindirin fiyatı 2000 tele 10 kıredi kartına 10 taksit performansınn 2 aydır test ediyorum sonuçları gayet olumlu 360 kr kadar düştü zj yakıtı

Bundan önceki aracım 2000 model 4.4 benzinli X5 idi. Motor problemi yaşadım. Aracıma taktırdığım tüp markası BRC idi. Motoru yaptırmak için hangi BMW ustasına gitti isem aynı şeyi söylediler. Tüpü söktür motoru yaptır, Princes tüp taktır sıkıntısız bin. Aracı satılığa çıkardığımda da her müşteri olan tüpün markası Princes diyemi sordu. Yorum sizin .

Prince isim yapmis olabilir ama suan 5.2 motorda BMD kullaniyorum, hic bir sorun yok, basinca afedersiniz ama hayvan gibi gidiyor araba, benzinden iyi gidiyor diyecegim ama test etmedim. Ayrica bir de iscilik faktoru var. Istediginiz markayi isi bilmeyen birine taktirin sonuc kotu olacaktir, en kotu markayi isi bilen ustaya taktirin sonuc guzel olacaktir. Nasil mi? En basitinden isi bilmeyen adam, benim motorumda oldugu gibi gidip en kolay gozuken yerden motoru deler, sistemi ustune yigar birakir. Sonra araba tekler, yurumez, vs. Veya oyle bir koyar ki sistemi ne amortisor sokebilirsiniz, ne buji degistirebilirsiniz, basinizi agritir.

Ayrica Prince'e o kadar para vermektense BMD takip gonlumu rahat ettiririm. Bu arada onceden OMVL takiliydi benim aracta, hic memnun degildim ama montaji da yanlis yapilmisti ve kim bilir kac yillikti bunu da hesaba katmak lazim...

Bu arada yakit tuketimim otobanda 80-120 arasi hizda ortalama 36 kurus. sehir ici otoban kombine tahminen 38-40 kurus olur.

diablo2barbar' Alıntı:
Bundan önceki aracım 2000 model 4.4 benzinli X5 idi. Motor problemi yaşadım. Aracıma taktırdığım tüp markası BRC idi. Motoru yaptırmak için hangi BMW ustasına gitti isem aynı şeyi söylediler. Tüpü söktür motoru yaptır, Princes tüp taktır sıkıntısız bin. Aracı satılığa çıkardığımda da her müşteri olan tüpün markası Princes diyemi sordu. Yorum sizin .

Prins cok kaliteli ok ama okadar da para vermeye degmez ben eski Volvomicin bakmistim zamaninda Hollanda Isvec Turkiye bayagi bir yazistik konustuk. Sistem ve marka cok iyi ama 3500 TL lik de degil egri oturup dogru konusalim.

sinaa' Alıntı:
Prince isim yapmis olabilir ama suan 5.2 motorda BMD kullaniyorum, hic bir sorun yok, basinca afedersiniz ama hayvan gibi gidiyor araba, benzinden iyi gidiyor diyecegim ama test etmedim. Ayrica bir de iscilik faktoru var. Istediginiz markayi isi bilmeyen birine taktirin sonuc kotu olacaktir, en kotu markayi isi bilen ustaya taktirin sonuc guzel olacaktir. Nasil mi? En basitinden isi bilmeyen adam, benim motorumda oldugu gibi gidip en kolay gozuken yerden motoru deler, sistemi ustune yigar birakir. Sonra araba tekler, yurumez, vs. Veya oyle bir koyar ki sistemi ne amortisor sokebilirsiniz, ne buji degistirebilirsiniz, basinizi agritir.

Ayrica Prince'e o kadar para vermektense BMD takip gonlumu rahat ettiririm. Bu arada onceden OMVL takiliydi benim aracta, hic memnun degildim ama montaji da yanlis yapilmisti ve kim bilir kac yillikti bunu da hesaba katmak lazim...

Bu arada yakit tuketimim otobanda 80-120 arasi hizda ortalama 36 kurus. sehir ici otoban kombine tahminen 38-40 kurus olur.

Sina lastik ebadina gore yaptigin yolu bir tekrar hesaplarmisin. cunku verdigin rakamlar limit disinda gibi duruyor.Senin aracin eski orjinal lastikleri kacti ? Suan yanlis hatirlamiyorsam 30/9.5 takili.

Ama su da var sen aracihafiflettin yag cubugu bayagi etki etmistir bu harcamanin dusmesine :p

s40euro' Alıntı:
Prins cok kaliteli ok ama okadar da para vermeye degmez ben eski Volvomicin bakmistim zamaninda Hollanda Isvec Turkiye bayagi bir yazistik konustuk. Sistem ve marka cok iyi ama 3500 TL lik de degil egri oturup dogru konusalim.

Sina lastik ebadina gore yaptigin yolu bir tekrar hesaplarmisin. cunku verdigin rakamlar limit disinda gibi duruyor.Senin aracin eski orjinal lastikleri kacti ? Suan yanlis hatirlamiyorsam 30/9.5 takili.

Ama su da var sen aracihafiflettin yag cubugu bayagi etki etmistir bu harcamanin dusmesine :p

lastiklerde cok az fark var, orjinali galiba 225/75/16, benimkiler 235/70/16, %1lik bir fark var. Yarin tekrar benzin alacagim, bu sefer pek uslu durmadan kullandim ve gaz basincini da actik, verileri yazarim tekrar..

yag cubugu konusunda da haklisin, on taraf yukari kalkti galiba biraz, bu da ruzgar direncini bozuyor olabilir :D bu arada ruzgar direnci demisken, arabanin ustundeki lastigi de indirdim, o da biraz etkilemeli.

Prinsten şaşmayın bence. Tecrübelerle sabittir.

Selamlar,

evet bizim aracında ayarları tamamlandı 245-75-15 mt lastiklerle şehir içinde 315kr yaktı....
BMD testten şu ana kadar başarıyla geçmiştir...
10 ar kez benzin ve lpg de 0-100 ve 0-150 km hızlanmasını ölçtüğümüzde; kronometre sonuçlarında da benzinden daha iyi sonuçlar çıktı...

997799' Alıntı:
evet bizim aracında ayarları tamamlandı 245-75-15 mt lastiklerle şehir içinde 315kr yaktı....
BMD testten şu ana kadar başarıyla geçmiştir...
10 ar kez benzin ve lpg de 0-100 ve 0-150 km hızlanmasını ölçtüğümüzde; kronometre sonuçlarında da benzinden daha iyi sonuçlar çıktı...
................ Bilgi paylaşımınız için teşekkürler levent bey rica etsem aracın saban gaz geçişlerinde sarsıntı olup olmadığı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim 0539 671 13 42 0545 355 17 17 telefonlada bildire bilirsiniz tekin ustaya uğrarsanız selamımı iletin saygılar

merhaba arkadaşlar benim 4.0 xj de atiker var klm 370 civarı yakıyor bu normelmidir daha doyrusu anlamak istediyim bu araçlara atiker uygunmudur .

bekirgümüş' Alıntı:
merhaba arkadaşlar benim 4.0 xj de atiker var klm 370 civarı yakıyor bu normelmidir daha doyrusu anlamak istediyim bu araçlara atiker uygunmudur .
aracınız yakıtı normalin biraz üzerinde atiker yerli cihazların içinde en iyi sonuç veren cihaz fakat ömür olarak fazla dayanmıyor iyi bir ayarla 300 kr 320kr arası yakması lazım aracınızın tabi bu illada atikerin sorunu olmaya bilir aracınızın ateşleme sistemi ve hava karışım oranları düzgün olmalı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR