1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asyaasrın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,630
Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

raif usta' Alıntı:
................ Bilgi paylaşımınız için teşekkürler levent bey rica etsem aracın saban gaz geçişlerinde sarsıntı olup olmadığı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim 0539 671 13 42 0545 355 17 17 telefonlada bildire bilirsiniz tekin ustaya uğrarsanız selamımı iletin saygılar

yok herhangi bir sıkıntı yaratmıyor, gayet düzgün...
tekin ustayla sık görüşürüz...söylerim tabiiki..

Etiketler

teşekkürler raif bey bibaktırcam inşallah dediyiniz seviyyeye indirebilirler

raif usta yarın cumartesi 12 de sendeyim inşaallah eyer sen benim arabayı 300 kuruşa indir sana trabzon yenecek ne yetişirse helali hoş olsun okadar ümitsizim sinir oluyorum şu 250 krş diyenlere benimki 1200 yakıyor of off

KARKADİL' Alıntı:
raif usta yarın cumartesi 12 de sendeyim inşaallah eyer sen benim arabayı 300 kuruşa indir sana trabzon yenecek ne yetişirse helali hoş olsun okadar ümitsizim sinir oluyorum şu 250 krş diyenlere benimki 1200 yakıyor of off

araç nedir?

bu arada benim son ortalamam 40 kuruş civarında.

bizim araçta da prins var gayet memnunuz, babam araca pek bakan birisi olmadığı halde henüz lpg ile ilgili sorun yaşamadık :smiley:

40 kuruş demek 20 litre lpg demektir ki bu normal bir değer hatta az bile diyebiliriz... malesef 5.2 v8 motor çok yakar ki bu da normal..

Bu sayfada paylaşmanın faydalı olacağına inanıyorum. Sıra dışı bir kampanya şansı yakaladık;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65990.0

Arkadaşlar sizde de park halinde ya da trafikte dururken dış havalandırma açıkken içeri lpg kokusu geliyormu eksozdan ?

darkcity2000' Alıntı:
Arkadaşlar sizde de park halinde ya da trafikte dururken dış havalandırma açıkken içeri lpg kokusu geliyormu eksozdan ?

Bu normal değil, olmaması gerekir. Tesisatınızın ve özellikle de filtrenin kontrol edilmesi gerekiyor. Piyasada ne yazık ki kalitesiz filtreler de var ve bunlar üretim hatası olarak kaçak verebiliyorlar kısa süre içerisinde.Bence önde bir yerlerde kaçak var ve bu da öndeki havalandırma ağzından içeriye giriyor.

Egzostan lpg kokusu gelmesi pek olası değil; ancak çok aşırı ayar bozukluklarında belki... Lpg yakıtlar arasında en iyi yanma oranına sahip olanıdır ve bu sebeple emisyon değerleri de en iyi olanıdır.

Allah razi olsun uyariniz uzere servise gittim beyne gelen hortumlar gevsemiz ciddi kacak varmis cihaz basbas bagirdi o tarafa tutunca, siktilar kelepceleri gecti koku, tesekkurler...

darkcity2000' Alıntı:
Allah razi olsun uyariniz uzere servise gittim beyne gelen hortumlar gevsemiz ciddi kacak varmis cihaz basbas bagirdi o tarafa tutunca, siktilar kelepceleri gecti koku, tesekkurler...

Aşırı tüketimi bir tarafa bırakın, cnetice de bir risk taşımışsınız. Neyseki ortaya çıktı. Paylaşım bu sebeple çok faydalı.

Başka sıkıntınız olduğunda ya da çay içmek için benim dükkanıma da beklerim.

Selamlar,

Eyvallah,

Yalnız hortumları sıkarken usta beynin Atiker olmadığını bir önceki kitin olduğunu söyledi. üzerinde gömme WATER yazıyordu, bir sıkıntı olmayacağını söyledi... sizcede öylemi ?

Farklı marka da, eğer arızalı değilse, çok muhtemelen iş görecektir. Aslında farklı markalar aynı bir çok malzemeyi kullanıyorlar üzerine kendi markalarını bastırarak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR