1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asyaasrın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,630
Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

tecrübenize ve motor hakkındaki teknik donanımınıza hayran kaldım fotograflara baktım bana çok karışık geldi oysaki kendimde teknik alanda bir meslek sahibiyim fakat konu cherokee motoru olunca iş degişiyor bu konularda teknik destek ve bilgi sahibi olmak istiyorum bu konuda tavsiye edebileceginiz bir yayın bir belge bilgi bir öneri veya tavsiyede bulunabilirmisiniz

Etiketler

y-bsungur' Alıntı:
tecrübenize ve motor hakkındaki teknik donanımınıza hayran kaldım fotograflara baktım bana çok karışık geldi oysaki kendimde teknik alanda bir meslek sahibiyim fakat konu cherokee motoru olunca iş degişiyor bu konularda teknik destek ve bilgi sahibi olmak istiyorum bu konuda tavsiye edebileceginiz bir yayın bir belge bilgi bir öneri veya tavsiyede bulunabilirmisiniz

ya çok karışık gelicek bişey yok aslında, teknik terimleri yeni yeni duyduğunuz için kavram kargaşası oluyor başta, yok amerikan versiyon, yok avrupa, yok dana 44, yok fre4, yok quad track vs vs vs....
bunları zamanla daha iyi öğrenirsiniz, bu araçlara sahip olmanız için bu detayların hepsini bilmenize gerek yok, lazım olan kısımlarını anlamak yeterli...
isim vermiyim bi kaç servisin ve çok fazla normal tamircinin çok yanlış uygulamalar la can yaktığını, yanlış teşhis koyduğunu, yanlış uygulama sonucu daha büyük hasarların oluştuğunu biliyorum...
siz hangi araç modelini alacağınızı belirleyin, objektif eleştiri ve önerileri kayda alın size yol gösterecektir...

Konu başlığı ile tam alakası yok ama tüp konusunda deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum. 2004 model rover 75 1.8 turbo araca hangi marka lpg önerirsiniz? Bir arkadaş landirenzo marka lpg önerdi siz ne dersiniz?

tahaozak' Alıntı:
Konu başlığı ile tam alakası yok ama tüp konusunda deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum. 2004 model rover 75 1.8 turbo araca hangi marka lpg önerirsiniz? Bir arkadaş landirenzo marka lpg önerdi siz ne dersiniz?

Uzun zaman passat 1.8T yi LPG li, kullanmış biri olarak, mutlaka turboya özel lpg kiti taktırman gerkiyor, sırası ile Prins, Telefex, BRC nin turbo kitleri oldukça başarılı, turboya özel taktırmazsan ilk zamanlarda aaa bak bir sorun yokmuş dersin sonra peş peşe arızalar başlamaya başlar... Benim kit Prins idi, muhteşemdi ...

Prins'i yetkili sevise sordum garanti vermediler ve önermediler roverlarda sibablarda eğme yapıyormuş. Yeni bir sistem geliştirmişler araca eksradan yağlama kiti takıyorlar belli zaman aralıklarında yanma odasına yağ atıyor böylece ömür biraz daha uzuyormuş ama yinede rover için garanti vermedi. Teleflexi sorarım yarın.

BRC ye gitmene gerek yok. Artık eski BRC değil çünkü. Çoğu Türkiye'de fason yapılıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR